želimo je u ormaru!

Teško je naći ljepšu: Zara ima najspektakularniju ljetnu haljinu

21.04.2023 u 09:15

  • +5

Zara haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Dugačka, s volanima, kontrastnim uzorkom i spektakularno otvorenim leđima – nova Zarina ljetna haljina prava je modna poslastica. Trendeseterice je smatraju jednom od najboljih u povijesti brenda, a jedno je sigurno – u njoj je nemoguće proći nezapaženo

Ljeti obožavamo haljine, a potraga za onom savršeno ponekad se čini izazovnim zadatkom. Izbor je golem, a mogućnosti bezbroj – od kratkih, dugih, midi, s uzorkom, monokromatskih pa do uskih i laskavih ili pak širokih i lepršavih.

Popularni high street brend Zara na svoje police uvrstio je prekrasnu dugu haljinu koja će se sigurno naći na listi želja brojnih zaljubljenica u modu.

Dugačka, izrađena od mješavine pamuka, bez rukava i s V-izrezom te iznimno elegantnim kontrastnim detaljem veza, ovaj model osvaja na prvi pogled. Posebnu čar ovom dizajnu daju volani i lijepi izrez na leđima koji se protežu sve do struka i daju joj španjolski prizvuk i dašak romantike – baš ono što želimo u ljetnim danima.

Nov model sa Zarinih polica odlično će izgledati nošen uz par uvijek trendi espadrila, a vrlo lako se može transformirati u elegantan izbor za ljetna vjenčanja i zabave. Riječ je o super svestranom dizajnu koji se može pogoditi različitim prilikama.

  • +8
Haljine do 200 eura Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia