za privlačenje pogleda

Od svih haljina za proljeće, ova šljokičasta iz Zare jedna je od najljepših

31.03.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Dolaskom proljeća vraća se i sezona zabava i proslava koje zahtijevaju nešto elegantnije i pomalo glamuroznije stajlinge. Omiljeni high street brend Zara za ovu sezonu nudi nešto drugačiji i doista atraktivan odjevni predmet koji će osigurati da svi pogledi budu usmjereni u vašem smjeru

Šljokice odavno više nisu rezervirane samo za božićno razdoblje te sada čine čak dio modnih kolekcija namijenjenih ljetnoj sezoni. Upravo je to još jedan dokaz da se granice i tradicionalne barijere mode sve više brišu.

Sjajan, u doslovnom smislu riječi, primjer uspjeh šljokičastih odjevnih predmeta izvan božićne sezone, predstavlja novi Zarin prijedlog za proljeće i ljeto. Kreacije sa šljokicama odlično izgledaju bilo da je riječ o suknjama, torbama jarkih boja, topovima, košuljama, jaknama i iznad svega toga – prekrasnim haljinama.

Za one koji se na zabavama i okupljanjima žele istaknuti i zasigurno privući poglede, na Zarinim policama krije se definitivna šljokičasta haljinu za proljeće. Sofisticiran i elegantan dizajn koji ne odustaje od udobnosti ali je zbog svog oblika i stila idealan i laskav za svaku dob i oblik tijela.

S krojem bez rukava i okruglim dekolteom, haljinu midi kroja krase beskrajne sitne srebrne šljokice koje velikim dijelom prekrivaju poluproziran materijal pastelno ružičaste boje koje se jasno vidi na donjem rubu. Unatoč tome što je kroj ravan, ima nježan pad koji se uspijeva izvrsno prilagoditi figuri i postići onaj poseban stilizirani efekt. Srebrne šljokice uspijevaju zaokupiti svu pažnju, a laskavi kroj spaja dvije itekako poželjne karakteristike – udobnost i eleganciju.

  • +6
Party haljine iz Zare Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia