povratak slavnog modela

Zara sada ima još ljepšu verziju haljine s resama koja je tako dobra da je nosi i šefica brenda Marta Ortega

28.03.2023 u 12:26

Bionic
Reading

Šefica Zare, Marta Ortega, 2018. nosila je bijelu haljinu s resama popularnog španjolskog street style brenda koja je izazvala opće oduševljenje, toliko da je haljina rasprodana čim se našla u prodaji. Sada, na početku nove sezone Zara lansira još ljepšu verziju te haljine

Marta Ortega je 2018. nosila Zarinu bijelu haljinu s resama koja je rasprodana čim je stavljena na police dućana. Sada se vrlo slična verzija u smaragdnozelenoj boji vratila i već obećava da će postati jedan od najpopularnijih modnih izbora za stilske izlaske u toplom dijelu godine.

Nema sumnje, ne postoji bolja Zarina ambasadorica od njezine šefice, Marte Ortege. Ono što ta poslovna žena odjene razgrabi se u roku od nekoliko dana, a odjevni predmeti koje ona nosi uvijek na kraju postanu veliki sezonski trendovi.

No, od svih sjajnih stajlinga i kombinacija koje tijekom godina pokazala teško da i jedan može nadmašiti slavnu bijelu haljinu s resama koju je 2018. godine odjenula kada je pratila svoju prijateljicu Sofíu Sánchez de Betak na Valentino Haute Couture reviji u Parizu. U to vrijeme Marta je još uvijek vodila život poprilčno daleko od očiju javnosti, no njezin stajling jednostavno nije mogao proći nezamijećeno.

Za taj vrući srpanjski dan u francuskoj prijestolnici Marta Ortega odabrala je bijelu haljinu u potpunosti prekrivenu resicama, golih ramena, midi duljine i asimetričnog kroja. Bio je to toliko elegantan stajling da je bilo gotovo nezamislivo pomisliti da je haljina iz Zare, a ne iz kakve kuće visoke mode.

Očekivano, haljina je rasprodana čim je dospjela u Zarine prodavaonice. Nešto kasnije iste godine Zara je predstavila još jednu, vrlo sličnu haljinu s resama, te je i ona ubrzo rasprodana.

Sada, punih pet godina kasnije haljine s resama ponovo dolaze u fokus, a u Zari su se pojavila dvije verzije; jedna midi duljine i u laskavoj smaragdnoj boji, koja vraća i halter dekolte u modi te druga u mini verziji, s dužim resicama i u plavoj boji.

Iako su tek stigle u Zaru, ove nove haljine s resama već imaju listu čekanja u raznim veličinama i obećavaju da će postati jedan od najpopularnijih izbora za ljetna vjenčanja i zabave.