svi ga žele

Kakav badić! Zara predstavila luksuzni model koji se može nositi i kao laskavi top

14.04.2023 u 13:18

  • +6

Zara badići

Izvor: Profimedia / Autor: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Omiljeni high-street brend Zara u rukavu ima novi modni hit koji je osvojio brojne obožavateljice mode – elegantni kupaći kostim koji predstavlja pravi stilski dragulj

Svake godine, prije službenog početka ljeta, u Zari se dogodi jedan fenomen: njihovi kupaći kostimi budu rasprodani. Španjolski brend obično lansira svega nekoliko modela, a oni budu razgrabljeni tijekom nekoliko dana.

Ove godine Zara je otišla korak dalje i totalno raspametila trendseterice. Ove godine brend je lansirao izuzeto impresivnu kolekciju kupaćih kostima koje krasi sitni detalji, djeluju tako luksuzno te vibrantno podsjećaju na glamur i eleganciju starog Hollywooda.

No, od svih dizajna estetika jednog modela posebno privlači pažnju, a toliko je upečatljiv da je u kratkom roku postao viralan – modne influencerice i trendseterice jednostavno mu ne mogu odoljeti. Baš poput influencerice Alexandre Lapp koja ga je nosila već dva puta i dokazala da se radi o nesumnjivo najlaskavijem i najelegantnijem kupaćem kostimu ove sezone.

Elegantni model na jedno rame krasi asimetrični dekolte, zavodljiv izrez te veliki, vrlo upečatljiv komad nakita: metalik aplikacija u obliku zmije koja se presijava. Uz ovaj zadivljujući asimetrični kupaći kostim s brošem tu su i drugi dizajni sličnog stila koji kombiniraju laskavi crni kupaći kostim s detaljima u obliku nakita dragulja koji ga podižu na posve novu razinu.

A najbolje od svega? Svi ovi kupaći kostimi izgledaju tako dobro da ih prije ljetnih dana na plaži bez problema možete nositi kao laskavi bodi, koji će, nošen uz suknju ili hlače biti savršen izbor za večernje izlaske.

Zara je nedavno lansirala i novu SRPLS kolekciju za aktualnu sezonu kojom nastavlja napredovati prema sektoru luksuznog dizajna

  • +20
Zara SRPLS SS23 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo