UVIJEK U TRENDU

Tatjana Dragović u vrućim hlačicama istaknula duge noge i pokazala kako se nose jedne od najpoželjnijih tenisica sezone

13.05.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Bivša manekenka uspjela je ugrabiti limitiranu verziju popularnih Nike Dunk tenisice, za kojima posljednje dvije godine vlada prava pomama. Zgodna Tatjana Dragović kombinira ih na sebi svojstven način, tako da istakne sve svoje atribute

Uz vruće hlačice od trapera, bijelu prozračnu košulju i mini Chanel torbicu četvrtastog oblika, Tatjana Dragović uspješno je sparila sportsku obuću - jedne od najpoželjnijih tenisica sezone. Riječ je o modelu Nike Dunk low tenisica, koje je lijepa Tatjana poželjela u plavim tonovima, a idealno su se uklopile u njezin ostatak stajlinga.

Sportski gigant Nike još je početkom prošle godine najavio predstavljanje nova kolekcija ikonične siluete iz 1985. godine, koja je 35 godina nakon svojeg nastanka ponovno doživjela veliku popularnost, a većinom zahvaljujući suradnjama kao što je ona s rapperom Travisom Scottom.

Svaka nova verzija ovog modela brzo se rasproda, a revitalizirani retro model nastao je kao košarkaška tenisica od strane mladog dizajnerskog tima brenda koji je inspiraciju pronašao u silueti ‘starijeg brata’ lansiranoj tri godine ranije – Air Force 1.

Modne influencerice posljednjih su mjeseci pokazale kako ih uspješno kombiniraju uz traperice širokih nogavica koje su se vratile na scenu, a neke su išle toliko daleko da sui h sparile s haljinama ili minicama.

Zgodna Tatjana opredijelila se za vruće hlačice, kojima je istaknula svoje duge i vitke noge.