TRENDI KOMBINACIJA

Haljina i tenisice klasični su modni spoj koji pristaje damama svake dobi, a dokazala je to i lijepa Sharon Stone

10.05.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Bijele tenisice već su neko vrijeme apsolutni 'must have' pa ako ste u potrazi za dobrom modnom investicijom, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za kupnju

Bijele tenisice sjajno se kombiniraju s traperom, trendi hlačama širokih nogavica, haljinama ili suknjama i spasit će vas u brojnim situacijama jer idu uz sve što imate u garderobi.

Neke zaljubljenice u modu rado ih nose i u kombinaciji s npr. ženstvenim odijelima, što ovom outfitu, pomalo strogom, daje simpatičnu mladenačku vibru.

I bez brige, bijele tenisice nisu rezervirane samo za mlađahne zvijezde Instagrama, što uvijek iznova dokazuju omiljene modne ikone iznad 50 poput Brigitte Macron, Carmen Gimeno ili Grece Ghanem, a koje, kad je u pitanju odijevanje zrelijih dama, s puno stila ignoriraju uvriježena pravila.

  • +6
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da je modne lekcije svladala s puno stila, uvijek iznova dokazuje Sharon Stone (64), glumica koja sjajno izgleda iako je zagazila u sedmo desetljeće.

Lijepa plavuša nije promaknula fotografima prilikom odlaska na večeru s obitelji povodom Majčinog dana, a njezin je stajling bio bez greške.

  • +14
Bijele tenisice su modni klasik Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Lepršavu bijelu haljinu Sharon je kombinirala s bijelim tenisicama s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana i udobnim kardiganom. Bez puno make upa na licu i sa svojom prepoznatljivom, razbarušenom pixie frizurom, glumica je prelijepo izgledala.

Ovaj jednostavan, ali efektan outfit upotpunila je srebrnim nakitom i kreirala bezvremenski look koji pristaje svima, bez obzira imate li 20 ili 50.