ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Strijelci su nerijetko zabavni i opušteni, a ovo su njihove najjače strane

15.12.2018 u 07:59

Bionic
Reading

Strijelci su redovno zapaženi zbog svoje neposrednosti, iskrenosti i nepresušnog idealizma. Uživaju kada svoje ideje i stavove mogu dijeliti s drugim ljudima, vole filozofske rasprave, a najviše od svega zabavu i opušteno druženje

Svojim zaraznim optimizmom bez posebnog napora Strijelci podižu atmosferu u svakom društvu. Omiljeni su jer su dobri zabavljači i znaju organizirati nezaboravna društvena okupljanja.

Evo čime se može pohvaliti Strijelac pozitivnog, višeg tipa.

Dobronamjernost

Otvoreno i spontano govore o svemu s čime se ne slažu, ali se trude uobličiti svoju primjedbu kao prijateljski savjet ili duhovitu kritiku. U njihov je način razmišljanja utkana želja da poboljšaju ljude koje iskreno vole i iz svake situacije izvuku najviše. Ponekad su nezgrapni, ali su uvijek dobronamjerni.

Vedrina i optimizam

U svakoj će nevolji uočiti pozitivnu stranu ili će barem odglumiti da je vide da bi ohrabrili prisutne. Zadržat će optimizam u najtežim situacijama i suzdržati se od žalopojki. Uspijevaju pronaći utješne riječi za one koji s njima dijele poteškoće i potaknuti ih da zadrže vedrinu u teškim trenucima.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poštenje i istinoljubivost

Stran im je bilo koji oblik nepoštenja, laži i manipulacija. Iskreni su u svim odnosima, ne pokušavaju se prikazati u lažnom svjetlu niti očekuju nezaslužene aplauze. Trude se ispuniti obećanja tako da s njima uvijek znate na čemu ste.

Istraživački i pustolovni duh

Privlači ih sve što je novo, drugačije i neobično. S velikim se žarom posvećuju istraživanju i proučavanju novih područja, a svoja znanja rado dijele s drugima. Od Strijelca ćete uvijek doznati zanimljivu informaciju, a nerijetko i motivaciju za učenje nečeg novog.