ASTRO PROFILI

Spremni riskirati: Ovo su horoskopski znakovi koji ne vole igrati na sigurno

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 30.09.2018 14:30
  • Objavljeno 30.09.2018 u 14:30
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki ljudi vole igrati na sigurno, no hod utabanim stazama nije svakome privlačan. Ovan, Strijelac i Škorpion najgladniji su novih iskustava i uzbuđenja, dok im predvidljivost i sigurnost oduzimaju volju za životom

Ovan

Ovnovi su ljubitelji opasnosti jer im ona omogućuje da se dokazuju drugima i samima sebi. Njihova je tajna u tome što su uvelike imuni na strah. Ono što druge plaši njima unosi toplinu u želudac. U pravilu se oslanjaju na nagon, umjesto na razum, pa podcjenjuju opasnost i precjenjuju svoje izglede. Zahvaljujući takvom mentalnom sklopu rado kroče u novo i nepoznato, a o posljedicama razmišljaju tek kad ih dožive. Poraz ih neće obeshrabriti ni podučiti lekciji pa će i idući put jednako brzopleto i neoprezno ići glavom kroz zid.

  • +35
  • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Strijelci na život gledaju s bezgraničnim optimizmom. Ne plaše se novih životnih okolnosti, nego monotonije i odsutnosti promjena. Gledaju na život kao na veliku pustolovinu u kojoj najgore prolazi onaj koji je sputan strahom. U svakoj neizvjesnoj situaciji vide pozitivne strane, dok upozorenja na moguće neuspjehe i gubitke preziru kao kukavičluk. Razumije se da je njihov optimizam često pretjeran, pa i nerazuman, no Strijelci su sposobni brzo se oporaviti od neuspjeha i opet počiniti jednake pogreške.

  • +34
  • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Škorpioni nisu ljubitelji radikalnih promjena i imaju dobar njuh za opasnosti, no to ih ne sprečava da svjesno ulaze u rizike. Zašto? Pa zato što su Škorpioni. Život u miru čini im se gubljenjem vremena. Ako im okolnosti dugo ne donose izazove, oni će se za njih sami pobrinuti. Intuicija će im vjerojatno na vrijeme signalizirati probleme, ali njihova će ih autodestruktivna narav tjerati da nastave sve do gorkog raspleta. Tek kad se nađu na tlu, poraženi, osjećaju se ispunjeno. Život za Škorpione ima smisla samo ako im s vremena na vrijeme nanosi bol.

  • +14
  • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!