STIL ZA ČISTU PETICU

Skockana do bola: Nikolina Pišek u dobrom društvu i 'opakim' trendi čizmama

15.12.2022 u 12:40

Bionic
Reading

U svojem ormaru voditeljica ima brojne modele obuće: od klasičnih salonki, sandala s vrtoglavim potpeticama, ružnih 'tatinih' tenisica, a posebno obožava visoke čizme u kojima je često viđamo, a koje uvijek odlično isfura

Nikolina Pišek u svojoj kolekciji ima mnogo modela čizama, najrazličitijih vrsta, ali ovog puta za poziranje odabrala je visoke trendi s maskirnog uzorka. I ovog puta je fotografijama i videom objavljenim na Instagramu pokazala kako se taj trendi komad u kombinaciji sa crnom kargo haljinom, bez problema može uklopiti u chic dnevni outfit za šetnju po gradu koji joj je modna pista.

Visoke čizme fura na sve: u kombinaciji s hlačama, plisiranim suknjama, mini haljinama i uvijek izglleda besprijekorno. 'Dovoljno džepova da u njih spremiš cijeli svoj život. …ili barem onoliko koliko ti treba za kavu u dobrom društvu', stoji u opisu njezine najnovije objave. Ranije je otkrila svoj moto čime se vodi kod svojih modnih odabira: 'Život je previše kratak da bi nosili dosadnu odjeću'.

Prisjetimo se, iza Nikoline je teško životno razdoblje nakon smrti supruga Vidoja koji je iznenada preminuo u svibnju u 43. godini života. Ponovno se aktivirala na televiziji i odnedavno vodi emisiju 'Donna show' na Una TV-u te živi na relaciji Zagreb - Beograd. Emisiju vodi s Dejanom Rosuljaš i Bayom Bangue Namakosse s kojima se odlično slaže.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX