U 44. GODINI

Iznenada preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek

08.05.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo noćas iza ponoći, a Hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt. Suprug Nikoline Ristović imao je 43 godine

Vidoje Ristović, suprug TV voditeljice Nikoline Ristović, iznenada je preminuo u 44. godini života.

Ovu tužnu vijest za srpske je medije potvrdila i sama Nikolina koja nije imala snage reći bilo što više na tu temu.

Srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo iza ponoći, a Hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt.

Vidoje Ristović je rođen 1978. godine u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a zatim i povijest umjetnosti. Potiče iz bogate beogradske obitelji, a njegov otac Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, od devedesetih godina se bavio trgovinom umjetničkim djelima i antikvitetima.

  • +8
Nikolina i Vidoje Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Vidoje Ristović bio je u braku s TV voditeljicom Nikolinom Pišek od 2013. godine, a par je 2014. godine dobio kćer Unu Sofiju te su od tada živjeli na relaciji Beograd – Zagreb.

Ristović je imao još jedan brak iza sebe, iz kojeg ima kćerku Mateu, koja danas ima dvanaest godina.

Vidoje nije davao izjave za medije, a Nikolina je svog supruga svojedobno opisala kao 'najspecifičnijeg čovjeka koga je ikad upoznala'.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, a zatim u Crnoj Gori, da bi u Beogradu shvatili da između njih postoji 'kemija'. Svoju vezu su obznanili u rujnu 2012. godine, kada su ih paparazzi 'ulovili' na jednom beogradskom splavu, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Cap d’Antibesu, koji se nalazi između Cannesa i Nice.