uvijek je bila atraktivna

Nikolina Pišek se prisjetila kako je izgledala u nekim ranijim fazama: Pogledajte kako se mijenjala kroz godine

02.11.2022 u 11:43

Bionic
Reading

Kad se želimo prisjetiti mode, frizura i šminke od prije deset, petnaest i više godina, dovoljno je baciti pogled na fotografije poznatih koje su snimljene u to vrijeme. Nikolina Pišek vratila se nakratko u prošlost i pokazala kako se mijenjala tijekom godina

Nikolina Pišek slovi za jednu od najljepših i najseksi Hrvatica, što dokazuje svakodnevno. Voli se prisjećati i nekih prošlih vremena pa je sad s pratiteljima na Instagramu podijelila više fotografija iz raznih faza.

Među ostalim je pokazala jednu na kojoj pozira 2004. godine. Žali za crvenim kožnim salonkama u kojima je tad snimila foto session. Inače, te je godine, što se malo tko sjeća, promijenila boju kose pa je postala plavuša.

Prisjetila se i kako je za potrebe jednog snimanja 2006. godine 'postala' lutka Barbie, a tu su i fotografije iz 2009. na kojima pozira sama ali s glumcem i glazbenikom Franom Lasićem na mondenom gliseru kada su snimili reklamu za splitsku draguljarnicu. U to vrijeme Nikolina je ljubovala s poznatim roniocem i pokretačem svjetske inicijative ekološke održivosti Kristijanom Curavićem.

Na fotografijama se vidi da nije previše promijenila ni stil, a niti izgled te se čini da za nju vrijeme stoji. Podsjetimo, Pišek otvoreno priznaje zahvate, a kritikama na njihov račun se ne zamara, što je više puta isticala kroz svoje medijske istupe: 'Da bilo je ovo ljeto nešto, neko povećanje u pitanju. Ljudi komentiraju, to je sasvim normalno. Ja se ne uplićem u te komentare, niti se želim pravdati niti imam što za opravdati', izjavila je IN magazin 2017. godine.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX