KAKO IZGLEDA I ŠTO RADI

Sjećate li se Danijele, bivše kraljice svijeta?

23.08.2013 u 13:35

Bionic
Reading

Prije 23 godine osvojila je titulu kraljice svijeta, a danas je ponosna majka triju kćeri i prodekanica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji

Godine 1990. lentom kraljice svijeta okitila se Danijela Mihalić, a samo godinu dana kasnije bila je u vezi s Goranom Ivaniševićem, s kojim se preselila u Monte Carlo. Iako se činilo da će ta veza završiti brakom, ljubav svog života ipak je našla u nogometnom treneru Nenadu Gračanu s kojim ima tri kćeri.

'Laura je tatino dijete. Pravi sportski tip. Ema je godinu dana mlađa i moje je dijete, samo da joj se oblačiti i šminkati, pravo žensko! Mala Alma je treći tip, samo je zanimaju knjige', rekla je Danijela za 'In Magazin', naglašavajući da bi voljela još imati sina.


Danijela ima uspješnu poslovnu karijeru - prodekanica je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Iako kaže da ne mari puno za svoj izgled te da je tek nedavno počela upotrebljavati dnevne i noćne kreme za lice, iz priloženog bi se to teško moglo zaključiti. 'Od izgleda su mi važnija moja djeca', kaže Danijela.