FASHION GURU

Malo dekoltea, malo noge, nešto perja, tila i šljokica te plava kosa; mora se priznati da je Ella puno napredovala po pitanju mode

  • 21.03.2022 u 12:29

  • Bionic
    Reading

    Na dodjeli Večernjakove Ruže moglo se vidjeti svakakvih stajlinga, a iako je na račun outfita Elle Dvornik Fashion Guru imao samo riječi hvale, kritike su bile usmjerene na modno usklađene mamu i kćer Gračan

    Kad vidim Ellu, ne mogu se ne sjetiti vremena u kojem sam bio urednik u nekadašnjem tjedniku Stars, u kojem sam imao editorijal s dvije tadašnje it djevojke, Ellom Dvornik i Galom Svilan. Već se tada dalo zaključiti da će i ostati na sceni. Jest da su imale neki čudan smisao za modu, ali tada su ipak bile tinejdžerke.

    Kada sada gledam Ellu, jasno se vidi da je našla neki svoj put, a što se tiče mode, puno je napredovala, uostalom morala je naučiti ako ju želi prodavati.

    Na dodjeli TV nagrada pojavila se u izazovno-čednoj haljini, ipak je to Večernjak. Malo dekoltea, malo noge, nešto perja, tila i šljokica te plava kosa. Mora se priznati da je Ella zadovoljila sve segmente dodjele nagrada.

    • +2
    Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Kad se pak na nekom društvenom događaju pojave mama i kći Gračan, ne možeš a da ih ne gledaš. Obje su lijepe, a Danijela izgleda kao da je sada osvojila titulu. No nešto drugo zapelo mi je za oko; zašto izgledaju kao klonovi? Naravno da fizički moraju biti slične, ali tu se više referiram na njihovo odijevanje.

    S CRVENOG TEPIHA

    [FOTO] Glamur i dobro raspoloženje: Brojni uzvanici iz svih sfera društva na dodjeli Večernjakove ruže

    Pogledaj galeriju

    Tko se još želi odijevati kao mama, a k tome je to stajling koji bi kći eventualno mogla nositi na maturalnoj zabavi ili nekoj ekstra napucanoj svadbi. Ustvari, tko još danas nosi ovakve haljine s krznom?

    Lijepo su se sinkronizirale njih dvije - mama tamna, kći svijetla, mama zakopčana do grla, kći s dekolteom do pupka, jedna nosi crno, druga bež krzno, samo je frizura identična.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.