VANITY FAIR OSCAR PARTY

Sačuvale najbolje za kraj: Haljine s ove zabave zasjenile su čak i oskarovski crveni tepih

10.02.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Nakon dodjele Oscara, holivudska krema preselila se na najiščekivaniju zabavu godine - Vanity Fair Oscar party koji se tradiconalno održava nakon prestižne dodjele već 26 godina. Bila je to večer dobre zabave i pokazivanja. Pio se šampanjac, naslikavalo se na veliko i, što je najvažnije, prešetavalo po crvenom tepihu

Hollywood je proslavio još jednu dodjelu Oscara, nakon čega su se dobitnici, gubitnici, njihove pratnje i svi koji su se ondje zatekli preselili na tradicionalni Vanity Fair Oscar party na kojem se proslavila još jedna uspješna filmska godina.

  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oskara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Kako to obično biva, najvažnije je bilo biti najbolje odjeven ili barem ne dobiti jezikovu juhu modnih kritičara i osramotiti se. No, koliko god se neki trudili, nije im uspjevalo. Sofia Vergara, Megan Mullally, Joan Smalls, Heidi Klum, Leslie Mann, Ava DuVernay, Maria Sharapova i Billie Eilish samo su neke od zvijezda koje su modno podbacile.

No, bilo je i onih slavnih dama koje su svojim pojavljivanjem na velikoj zabavi sve prisutne ostavile bez daha. Glumica Kate Bosworth koja se odlučila za šljokičastu haljinu s potpisom brenda Ralph & Russo zasigurno je jedna od njih, kao i Rosie Huntington-Whiteley koja je briljirala u crnoj satenskoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Među dame koje su pokazale izvrstan osjećaj za modu moramo izdvojiti i Charlize Theron koja je pomela konkurenciju u Diorovoj haljini na resice, a veliku pažnju svojim je pojavljivanjem izazvala i dobitnica Oscara Rene Zellweger koja je ostala vjerna svom stilu, odabravši Armanijevu haljinu na jedno rame.

  • +69
Haljine na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia