NIJE BIO NJIHOV DAN

Modni promašaji koje ćemo pamtiti: Ovo su uvjerljivo najgore odjevene slavne dame s dodjele Oscara

10.02.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Sinoć je u Hollywoodu vladala borba za 'kraljicu bala'. Malo kome je pošlo od ruke osvojiti prestižni kipić, no ono što je bilo važno dobro odraditi pod svaku cijenu jest odabrati adekvatan stajling i na crvenom tepihu ukrasti sve poglede. U velikoj želji da daju svoj maksimum mnoge su slavne dame učinile upravo suprotno

Među najgore odjevenim slavnim damama našla su se brojna poznata imena, a listu je predvodila bivša djevojka Roba Kardashiana, Blac Chyna, koja je mnoge zgrozila pojavivši se na prestižnom crvenom tepihu u golišavoj haljini dubokog dekoltea i dugačkog proreza.

Ove su godine podbacile i puno veće zvijezde od Blac Chyne, kao što je glumica Penelope Cruz, koja se odlučila za ne baš uspješnu haljinu s potpisom modne kuće Chanel, ili pak njezina kolegica Gal Gadot, čija je Givenchyjeva haljina izgledala kao spoj dviju sasvim različitih kreacija.

  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oscara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Modni eksperiment nije pošao za rukom ni Salmi Hayek jer je u haljini s potpisom modne kuće Gucci željela izgledati poput grčke božice, ali sve je ostalo samo na željama. Veliko razočarenje bio je i stajling pjevačice Billie Eilish - prepoznatljivom Chanelovom kompletu dala je potpuno novu dimenziju, i to ne mislimo u pozitivnom smislu.

Bacite oko na cijelu listu najgore odjevenih slavnih dama s prestižne dodjele Oscara čije ćemo modne promašaje još dugo pamtiti.

Blac Chyna

Kaitlyn Dever

Salma Hayek

Maya Rudolph

Laura Dern

Beanie Feldstein

Penelope Cruz

Diane Warren

Billy Porter

Gal Gadot

Billie Eilish

Krysty Wilson-Cairns

Aurora

Sibley Scoles

Molly Sims

Olivia Colman

Kristen Wiig

Sandra Oh