NENADMAŠAN STIL

Prekrasna haljina Melanije Trump modni je klasik koji pristaje svima

30.03.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Da je Melania Trump, uz Jackie Kennedy i Michelle Obamu, jedna od najbolje odjevenih američkih prvih dama, lijepa Slovenka ponovno je potvrdila još jednim nenadmašnim modnim odabirom

Bivša manekenka modu ima u malom prstu, a njezini profinjeni odabiri uvijek su bez greške.

Melanijin je modni stil ženstven i elegantan te, iako igra na klasiku, mudro bira kreacije koje imaju stilski odmak.

Prilikom obilaska dječje bolnice na Floridi, kako bi malim pacijentima darovala poklone za Uskrs, zanosna supruga Donalda Trumpa bila je pojam elegancije.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Zgodna brineta briljirala je još jednim odličnim stajlingom.

Zbog prekrasne crno-bijele prugaste haljine asimetričnog kroja Melania je dobila pregršt komplimenata. Ovu fantastičnu kreaciju, koju je osmislio dizajner Adam Lippes i za koju treba izdvojiti oko 9900 kuna, upotpunile su odgovarajuće crne stilettice, omiljenog joj Christiana Louboutina.

  • +25
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se u posljednje vrijeme govori kako je njihov brak u velikoj krizi, Melania je bila dobro raspoložena i uživala je u druženju s djecom.

Inače, kako se piše, nakon javnog sramoćenja koje joj je priuštio suprug zbog ljubavnih afera sa Stormy Daniels i Karen McDougal, Melania je povukla znakovit potez.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O događaju koji se zbio prošlog petka u obitelji aktualnog američkog predsjednika još uvijek se ne prestaje pisati. Bijes Melanije Trump više se ne može mjeriti, a netrpeljivost prema suprugu dosegla je najviši mogući nivo.

Iako je bilo zakazano da će zajedno, prvo u službenom helikopteru, a potom i službenim avionom Air Force One, otputovati iz Bijele kuće put Floride i resorta u Mar-a-Lagu, Melania je u zadnji tren promijenila plan. Čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, za nju je bilo previše da provede u blizini Trumpa, stoga je do baze, u kojoj je bio smješten zrakoplov, odlučila doći automobilom, izbjegavajući fotografe da ih ne snime zajedno.