LILY ALDRIDGE

Prelijepa brineta iskreno priznala: 'Da, i ja imam celulit i strije, ali to me ne uzrujava'

30.03.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Victorijina anđelica Lily Aldridge, dobro poznato lice s naslovnica modnih časopisa i supruga rokera Caleba Followilla iz benda Kings of Leon, iskreno je progovorila o svojim manama

Lily Aldridge, 32-godišnja manekenka može se pohvaliti zavidnom linijom i neobičnom ljepotom, međutim požalila se kako i nju muče problemi s celulitom i strijama baš poput običnih 'smrtnica'.

'Volim vježbati i želim biti zdrava i u formi, ali više nisam toliko kritična prema samoj sebi. Nisam opsjednuta idejom da moram imati savršene trbušnjake. Inspiriraju me te sve divne žene koje imaju obline i ne brinu ih celulit ili strije', kaže Lily.

  • +5
Lily Aldridge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna brineta s godinama je zavoljela svoje tijelo sa svojim manama.

'Da, i ja imam celulit i strije, ali sad se trudim da me to ne uzrujava. Kad sam bila mlađa stalno sam mislila 'Moji trbušnjaci bi trebali biti čvršći'. Danas kad to vidim pomislim: 'Pa bila sam luda, bili su savršeni', rekla je slavna brineta koja je već sedam godina u sretnom braku s rokerom Calebom Followillom, članom proslavljenog benda Kings of Leon.

Par ima i petogodišnju kćerkicu Dixie Pearl.

The Lily Suit 🔥🌴🐚 @solidandstriped

Objavu dijeli Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Lily uživa u majčinstvu, a kako kaže, modna industrija je danas puno pozitivnija prema mamama manekenkama.

Manekenka se često druži s kolegicama Behati Prinsloo i Candice Swanepoel koje su također majke.

'Sve smo mame i to nas je dodatno povezalo. Biti majka za mene je veliki životni uspjeh i uživam u tome', rekla je Lily u intervjuu za PorterEdit.

Smeđokosa ljepotica rekla je kako su je u prošlosti znali pogoditi zlobni komentari na internetu, no da je to više ne deprimira.

'Ljudi znaju biti jako, jako zločesti. To me je znalo prije jako rastužiti. Ipak, vremenom sam naučila da to ne uzimam toliko k srcu. Nikad ne odgovaram na te komentare, ali da, to vas može pogoditi', ispričala je slavna manekenka o svojim iskustvima sa sve brojnijim online hejterima.