KRALJICA STILA

Amal Clooney: Zaposlena mama očarala elegantnim poslovnim lookom

30.03.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudske zvijezde Georgea Clooney, ponovno je dokazala kako je lekcije iz stila svladala najboljim ocjenama

Tamnokosu Britanku libanonskih korijena po pitanju mode nikad ne griješi, a njezin je ormar prepun skupih dizajnerskih krpica koje izazivaju zavist fashionistica.

Majčinstvo joj, složit će se svi, itekako godi, a suprug George Clooney u jednom je intervjuu rekao kako se divi Amal kako se fantastično snalazi u novoj ulozi.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je prošle godine postala ponosna mama blizanaca Elle i Alexandera s kojima ni ne sumnjamo da ima pune ruke posla, Amal je uvijek tip top skockana pa je ponovno očarala poslovnim lookom za koji je zaslužila čistu peticu.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitka crnka očitala je još modnu lekciju u elegantnom proljetnom izdanju kojem se nema što prigovoriti.

Kao i obično, svako njezino pojavljivanje ne može proći nezapaženo, pa su je fotografi ulovili u New Yorku dok je odlazila na posao.

  • +12
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amal je bila pravi mamac za poglede u Chanelovom kostimu bež boje koji je pametno iskombinirala s moćnom bijelom torbom Rogera Viviera i cipelama Jimmmyja Chooa, a odličan poslovni look začinile su efektne sunčane naočale.

  • +19
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nekadašnji zakleti neženja u intervjuima često ističe koliko je sretan što je pronašao svoju srodnu dušu. Gostujući u Netflixovom showu 'My Guest Needs No Introduction with David Letterman', Clooney je otkrio da lijepu Amal upoznao tako što se nije ni morao maknuti iz kuće. 

'Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao: 'Stižem kod tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?' Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: 'Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti', otkrio je George Clooney.