Andie MacDowell

Bezvremenska ljepotica: Slavna glumica i u 60. obara s nogu

29.03.2018 u 21:24

Bionic
Reading

Sofisticirana i zanosna kao i uvijek, Andie MacDowell zablistala je na premijeri svog posljednjeg filma i tada pokazala kako i na pragu 60. žena može izgledati senzacionalno

Da su za nju godine zaista samo broj, Andie MacDowell potvrdi svakim novim pojavljivanjem na crvenom tepihu kada oduševi svojim besprijekornim izgledom.

Ovoga puta stigla je na premijerno prikazivanje svog novog filma 'Ljubav poslije ljubavi' u New Yorku, a za tu prigodu odjenula je elegantno krojenu crnu haljinu koja je po sebi imala jedva primjetne kristaliće. Outfit je zaokružila klasičnim crnim salonkama u špic kao i odgovarajućom dizajnerskom torbicom.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prepoznatljiva po svojoj dugoj, bujnoj kosi, lijepa brineta i ovoja puta raspustila je svoje uvojke.

Bezvremenska ljepotica ove će godine navršiti 60, no svojim bi izgledom posramila i mnogo mlađe kolegice. Mnogi se pitaju u čemu je tajna njezinog mladolikog izgleda, što je Andie otkrila u jednom ranijem intervjuu.

  • +5
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pokušavam ostati smirena. Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna', dodajući da se uopće ne užasava starenja i da jednostavno želi cijeniti činjenicu što je živa i zdrava.