SEZONSKI ADUTI

Praktični i bezvremenski: Ovo su trenutno najpoželjniji modeli dizajnerskih torbi

16.06.2021 u 06:17

Bionic
Reading

'It' modeli torbi s potpisom renomiranih dizajnerskih kuća nerijetko su formalnog izgleda, no to se ne može reći za verzije namijenjene aktualnoj sezoni čija je glavna karakteristika praktičnost i klasični dizajn

I dizajnerski modeli torbica ove sezone okreću se praktičnosti. Šminkerske verzije torbica clutch i minijaturne baguette modele ove sezone zamijenile su prostrane torbe tote koje dominiraju ponudom dizajnerskih brendova.

  • +12
Najpoželjnije dizajnerske torbe ljeta Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da će itekako dominirati ljetnom sezonom, još u siječnju dala je naslutiti poznata trgovina Net-a-Porter otkrivši kako su ranije ovoga proljeća dva puta uspjeli rasprodati takozvani model torbe tote Woody s potpisom francuske modne kuće Chloe. To je međutim bio samo početak.

Posljednjih nekoliko mjeseci slamnate torbe s potpisom luksuznog španjolskog brenda Loewe 'zalijepile' su se za ruke modnih ovisnica, baš poput platnenog modela s potpisom francuskoga Diora, koji je također postao statusnim simbolom.

Ipak, ove sezone, kada govorimo o najpoželjnijim dizajnerskim torbama, ne vrti se sve oko slame i platna. Velike kožne torbe također imaju veliku ulogu na modnoj sceni, a modeli s potpisom brendova Dragon Diffusion i talijanske Bottega Venete sada slove za najpoželjnije.

U odnosu na minijaturne modele retro torbi, čije nošenje posljednjih sezona nalažu brojni brendovi, ljetni modeli dizajnerskih torbi dovoljno su šik i veliki da u njih stanu sve neophodne sitnice. 

  • +5
Slamnate torbe u stajlinzima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia