PONUDA IZ TRGOVINA

U trenu će podići baš svaki stajling: Izdvojili smo najljepše bluze za svačiji ukus i stil

13.06.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Bluze u efektnim bojama i uzorcima odjevni su komad koji se uvijek isplati imati u ormaru. Ovisno o načinu stiliziranja, predstavljaju idealan odabir u svim prilikama, a brojni brendovi potrudili su se da ni ove sezone police trgovina ne oskudijevaju zanimljivim verzijama

Ako se nalazite u potrazi za onim komadom odjeće koji ćete lako kombinirati uz hlače i suknje i samim time prilagoditi ga različitim prigodama, bluze su odabir kojim ne možete pogriješiti.

Zahvaljujući popularnim brendovima današnjice, dolazak do bluze koju ćete ovoga ljeta nositi kamo god se zaputili nikada nije bilo lakši, a da je uistinu riječ o svestranom komadu, svojim stajlinzima potvrđuju poznate zaljubljenice u modu.

  • +34
Bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ljetne verzije bluza mahom su stvorene od prozračnih materijala koji koži dopuštaju da diše tijekom ljetnih vrućina, a većina modela koji ove sezone krase police trgovina prvenstveno se ističu svojim statement izgledom. Njega im osiguravaju detalji poput vezica, puf rukava u maniri 80-ih, kao i efektni uzorci i boje.

Zahvaljujući svom upečatljivom izgledu, aktualni modeli bluza u casual varijanti savršeno će pristajati običnim trapericama ili lanenim hlačama, a poželite li ih nositi u svečanim prilikama, nećete pogriješiti kombinirate li ih sa suknjama slip kroja od sjajnih materijala.

Street style inspiracija: Kako ovoga ljeta nositi efektne bluze