MODNA NOSTALGIJA

Ne silaze s liste trendova: Ove torbice svi su nosili u 90-ima, a mi smo pronašli najljepše nove verzije za svačiji džep

27.03.2021 u 12:07

Bionic
Reading

Posljednjih sezona na modnoj sceni svjedoci smo velike popularnosti trendova u kojima smo uživali proteklih desetljeća, a navedeno se odrazilo i na omiljeni modni dodatak žena – torbice. Takozvani baguette modeli nametnuli su se kao modni must-have, a njihovoj velikoj popularnosti nesumnjivo ćemo svjedočiti i u narednim mjesecima

Manji modeli torbi koji se od sličnih na modnoj sceni izdvajaju detaljem minijaturne ručke za nošenje preko ramena uživali su veliku popularnost početkom milenija. Na modnoj sceni popularizirali su ih brendovi poput talijanskog Fendija i Prade, kao i tadašnje zvijezde poput glumice Sarah Jessice Parker u ulozi Carrie Bradshaw, glavne protagonistice kultne serije 'Seks i grad'.

Svjesni nove popularnosti torbi kakve su vladale modnom scenom početkom milenija, brojni dizajnerski brendovi posljednjih sezona oživili su svoje pomalo zaboravljene modele torbica na rame te su ponovno uspjele postati must-have komad na modnoj sceni.

Ovaj modni trend proteklih mjeseci uspio je u potpunosti zavladati društvenim mrežama te stajlinzima modnih influencerica i popularnih djevojaka današnjice, a na njihovu popularnost, osim dizajnerskih brendova, odlučile su odgovoriti i brojne high street trgovine nudeći vlastite verzije po pristupačnim cijenama.

  • +31
Torbice na rame Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz bok elegantnim i strukturiranim inačicama torbi na rame, ove sezone svjedočimo i ležernijim verzijama. Opuštene estetike, nove verzije torbica na rame slove za jedne od najpoželjnijih modela u novoj sezoni proljeće/ljeto, a tome dovoljno govori u prilog njihova bogata ponuda na policama trgovina.