SEZONSKI ADUTI

Ovo su četiri najvažnija modna trenda koja trenutno vladaju Instagramom

09.06.2021 u 21:40

Bionic
Reading

Zahvaljujući svojim brojnim korisnicima koje modu imaju u malom prstu, Instagram kao jedna od najutjecajnijih društvenih mreža na svijetu nerijetko diktira modne trendove, a ova četiri u aktualnoj sezoni vode glavnu riječ

Ogrlice od perlica u vedrim bojama

Modne ovisnice diljem svijeta posljednjih tjedana ne kriju opsesiju nakitom koji unosi dozu vedrine u odjevne kombinacije. Efektan nakit u znaku krupnog šarenog prstenja posljednjih tjedana nametnuo se kao must-have dodatak u aktualnoj sezoni, a isto se odnosi i na ogrlice od perlica u bojama koje modne ovisnice najradije kombiniraju sa podjednako efektnim modelima topića.

Traperice širokih i dugih nogavica

Uske skinny modele posljednjih mjeseci u popularnosti su nadmašile verzije kojima je udobnost jedna od glavnih karakteristika. U prvom redu riječ je o modelima traperica sa širokim i dugim nogavicama po uzoru na modele iz ludih 70-ih, a koje posljednjih mjeseci uživaju veliku popularnost na Instagramu.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Haljine slip kroja

Vladavini haljina koje izgledom podsjećaju na spavaćice popularnost ne jenjava iz sezone u sezone, a najpoželjnije inačice i dalje su modeli slip kroja koji su vrhunac popularnosti doživjeli krajem 90-ih godina i početkom milenija.

Sandale na čičak

Voljeli ih ili mrzili, sportske sandale na čičak kakve smo dodnedavno samo viđali na stopalima turista danas slove za jedan od najpoželjnijih modela obuće u aktualnoj sezoni. U prilog tomu dovoljno govore fotografije stajlinga modnih ovisnica sa Instagrama, kao i bogata ponuda istih na policama trgovina.

  • +6
'Ružne' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo