'IN' MODELI

Ovim haljinama pala je popularnost, a evo koje ćemo ovoga ljeta nositi umjesto njih

11.06.2021 u 06:26

Bionic
Reading

Lagane i prozračne, uz uzbudljive detalje i upadljive uzorke, haljine namijenjene novoj ljetnoj sezoni imaju puno toga ponuditi u smislu stila, a ove sezone tri specifična modela vode glavnu riječ na modnoj sceni

Zahvaljujući bogatoj ponudi haljina na policama trgovina ove sezone svatko za sebe može pronaći model koji će potpuno odgovarati njegovu ukusu i stilu odijevanja. Poželite li istaknuti ramena, haljine s tankim naramenicama idealan su odabir, a ako želite privući posebnu pažnju, nećete pogriješiti odabirom haljina s upečatljivim uzorkom leoparda ili modela s prorezima.

Koji su modeli haljina in, a koje ćemo manje nositi ove sezone

Out: Haljine bez naramenica

In: Haljine s tankim naramenicama

Bilo da je riječ o verzijama ukrašenim efektnim uzorkom, u neutralnoj paleti boja, dugim ili kratkim, haljine s tankim naramenicama ove sezone vode glavnu riječ. Zahvaljujući navedenom detalju, područje ramena čine privlačnim za oko i posebno nježnim, a u odnosu na haljine bez naramenica, u njihovom slučaju ne morate se bojati da bi mogle skliznuti.

Out: Haljine sa zmijskim uzorkom

In: Haljine s uzorkom leoparda

Haljine ukrašene uzorkom leoparda u modu su se vratile na velika vrata. Njihove ljetne inačice izgledat će idealno u kombinaciji sa suptilnim zlatnim nakitom, jednostavnim tenisicama i trendovskim modelima sandala u neutralnoj paleti boja. Ako ih poželite istaknuti, nećete pogriješiti kombinirate li ih uz torbicu u upečatljivim tonovima narančaste, žute ili zelene boje ili modelima u nježnim pastelnim nijansama.

  • +12
Haljine s uzorkom leoparda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Out: Haljine s dubokim dekolteom

In: Haljine koje naglašavaju leđa i vrat

Nakon košulja-haljina i haljina na vezanje pojavio se još jedan neodoljiv trend koji će ove godine biti u fokusu fashionistica, a riječ je o haljinama otvorenih leđa.

Trend nadahnut 90-ima ponovno je ovdje i ne planira se tako brzo povući. Ovakvi odvažni modeli, složit će se svi, vrlo su seksi, chic i glamurozni te sigurno nećete proći nezapaženo ako se odlučite za haljinu koja otkriva leđa.

  • +12
Haljine otvorenih leđa Izvor: Promo fotografije / Autor: promo