MODNI ULOVI

Ove torbe osvajaju modni svijet, a mi smo pronašli najljepše modele za svačiji džep

06.04.2019 u 17:43

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko sezona modnom scenom vladaju torbe od slame, pruća i ratana, za kojima su poludjele sve modne ovisnice. Slamnati cekeri za plac i nešto 'svečanije' torbice koje su izrađivale naše bake i prabake ponovno su 'in', a ponuda u trgovinama nikad nije bila šarolikija

Police su prepune raznoraznih modela pletenih torbi izrađenih od slame, pruća, rafije, ratana i raznoraznih drugih izvornih materijala od kojih su se u prošlosti izrađivale torbe, a koji su donedavno bili nezamislivi u modnoj industriji, pogotovo u proizvodnji dizajnerskih modela.

Luksuzni brendovi sve su više pažnje posvetili slamnatim torbama, a high street trgovine pobrinule su se da kupcima ponude slične i puno povoljnije modele.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🇵🇹🌞❤️

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Bacite li oko na police popularnih trgovina, zasigurno ćete ostati oduševljeni izborom. Sve atraktivniji su manji modeli slamnatih torbi koje brojni brendovi ove godine kombiniraju s drugim materijalima kao što su koža, pleksiglas, drvo, tkanina, vuna i konac, a rezultat toga još je efektniji izgled.

Među omiljenim modelima i ove sezone su male okrugle torbe i kovčeg-torbice, ali i mini cekeri koje brojne trendseterice vole ukrasiti maramama. Ovog proljeća ističu se i bucket modeli izrađeni od pruća te oni vrećastog dizajna, no kao i uvijek, mogu se pronaći i oni raznih originalnih oblika.

Razlozi zbog kojih su ove torbe toliko popularne su ti što s lakoćom podižu i najjednostavniji stajling te se savršeno slažu uz gotovo sve odjevne komade, od odijela do lepršavih haljina za plažu.

Ponuda koju smo zatekli u popularnim web trgovinama zaista nas je oduševila, a ukoliko još uvijek u svojoj kolekciji nemate barem jednu slamnatu ljepoticu, sada je prava prilika da ugrabite neki od osebujnih modela koje smo za vas izdvojili u galeriji.

  • +72
Torbe od slame i pruća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo