za svačiji džep

Mala crna haljina modni je klasik koji svaka žena mora imati u ormaru, a mi smo pronašli najljepše primjerke

24.03.2019 u 18:17

Bionic
Reading

Pitate li modne stručnjake što svaka žena treba imati u ormaru, svi do jednog reći će vam - malu crnu haljinu, a mi se apsolutno slažemo s njima. S crnom haljinom ne možete pogriješiti, a ukoliko odaberete klasični model poput koktel haljine moći ćete je isfurati za bezbroj prigoda i na sto načina

Ukoliko još uvijek ne posjedujete crnu haljinu koja odgovara vašim potrebama ili upravo tragate za novim modelom, onda će vas razveseliti ono što slijedi. U moru razigranih modela haljina koje su posljednjih tjedana preplavile trgovine, mi smo bili odlučni u tome da pronađemo crne haljine koje svojim krojem konkuriraju i najšarenijim modelima.

Ponuda koju smo zatekli uistinu je raznolika, no ove sezone ponavlja se nekoliko ključnih modela. Jedan od njih svakako su sako-haljine, idealne za kombiniranje uz poslovne hlače ili u večernjoj varijanti na gole noge i štikle. Trenutno vrlo popularne haljine su i one s detaljem resica kojima je, priznajemo, teško odoljeti, a posebnu pozornost već neko vrijeme uživaju i satenske slip haljine za kojima luduju modne ovisnice.

Ukoliko tražite crnu haljinu za šetnju gradom, naša preporuka svakako su efektne haljine na preklop ili trendi haljine s kopčanjem na dugmiće, koje iz dana u dan rastu na listi najpoželjnijih trendova, ali ako je vaš cilj investirati u dizajnersku haljinu koju ćete moći nositi godinama, u tom slučaju najmudriji izbor je klasična koktel haljina midi kroja, koju možete isfurati na posao, vjenčanje, večernji izlazak ili poslovnu večeru.

  • +118
Crne haljine za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Koju god crnu haljinu odabrali, teško da će vaš izbor biti pogrešan. Ne bi bilo loše baciti oko na Instagram profile vodećih trendseterica i Instagramuša, koje vas mogu inspirati za neki budući chic outfit, no prije nego što pogledate neke od naših prijedloga, zavirite u galeriju i saznajte što se nudi u popularnim web trgovinama.

Inspirirajte se...

View this post on Instagram

Śutra je! 🎈 A koliko vi volite rodjendane?

A post shared by Erna Saljevic (@divaisback) on

View this post on Instagram

Caution! ⚠️ Dress @mistressrocks

A post shared by IVONA ZUPET (@yvzux) on