TRAVANJSKI ULOVI

Ovo su najpoželjniji komadi mjeseca s potpisom omiljenog high street brenda u Hrvatica

28.03.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Omiljeni brend Hrvatica, popularni španjolski div Zara, svako malo lansira nove trendi komade po uzoru na najpopularnije svjetske trendove, a sudeći prema profilima trendseterica koje religiozno prate trendove, ovi će trendi komadi obilježiti nadolazeći travanj

Svaki trend koji svjetski modni dizajneri lansiraju na tržište, vodeći high street brendovi brže-bolje poprate i svojoj publici ponude široki asortiman popularnih komada, od kojih mnogi zažive na gradskim ulicama, a jedan od najuspješnijih u tome zasigurno je španjolski div Zara.

Zara je, bez dvojbe, jedan od najpopularnijih high street brendova u svijetu koji iz sezonu u sezonu mami svjetske trendseterice svojom bogatom ponudom trendi komada, pa nije ni čudo da Zarine krpice redovito preplavljuju Instagrame modnih ovisnica.

Ni Hrvatice nisu imune na Zarine komade, pa sve što dospije na police trgovina u većini slučajeva se ondje ne zadrži predugo, a po svemu sudeći ista sudbina očekuje i sljedeće modne favorite;

Sandale s tankim remenčićima

Retro sandale s tankim remenčićima ponovno su se u velikom stilu vratile na modnu scenu te su trenutno broj jedan 'must have' komad kada je obuća u pitanju, a Zara u ponudi ima nekoliko neodoljivih modela koji se rasprodaju brzinom munje.

Vladavina neonskih boja

Ako niste voljeli modu 80-ih, sada imate novu priliku da je zavolite. Neonske boje ponovno su 'in', a ponuda raste iz dana u dan.

Moda 90-ih je ponovno zavladala ulicama

Iako se mnogi zgražavaju na stil Kardashianki, koje su u današnje vrijeme prve isfurale biciklističke tajice u kombinaciji sa štiklama, činjenica je da su potaknule veliki modni trend koji se mnogima i neće svidjeti. No 90-te sa sobom nose i neke zanimljive, pomalo zaboravljene trendove, poput tie-dye printa.

Torbe izrađene od prirodnih materijala

Ako je Zara u nečemu šampion, onda je to dizajniranje neodoljivih statement torbi. Ovosezonski favoriti definitivno su torbice izrađene od prirodnih materijala - drva, rafije, konca i tekstila.

Točkice su posvuda

Osim tie-dye printa, ove sezone dominirat će točkice. Bacite li oko na Instagram profile popularnih trendseterica, primijetit ćete da se neprestano ponavlja nekoliko trendi Zarinih komada s točkastim uzorkom.

Odijela u boji

Zaboravite na klasična crna i siva odijela. Ove sezone modne ovisnice zaluđene su odijelima u boji, koja su sama po sebi 'statement' komad.

Statement natikače

Ako planirate investirati u kvalitetne natikače, birajte one neobičnog dizajna, s efektnom petom ili predimenzioniranom kopčom, koje će u sekundi podignuti svaki vaš stajling.