MODNI ULOVI

Pronašli smo tenisice koje će podignuti baš svaki stajling

23.03.2019 u 18:30

Bionic
Reading

Proljeće je konačno pristiglo, a mi smo brže-bolje presložili ormare i izvukli omiljene proljetne krpice koje jedva čekamo kombinirati s cool tenisicama. Trgovine su prepune statement modela koji vrište 'primijeti me', a upravo su ti modeli ove sezone 'must have' u ormarima trendseterica diljem svijeta

Popularnost tenisica toliko je velika posljednjih nekoliko sezona da su u sjenu bacile čak i vječne visoke potpetice, no mi se ne bunimo. Zahvaljujući trendu tenisica, danas je posve normalno, dapače, poželjno doći na posao u odijelu i tenisicama, niti vas itko gleda kao da ste pali s Marsa ukoliko uskladite elegantnu haljinu s glomaznim 'tatinim' tenisicama.

Ako bacite pogled na ponudu u popularnim trgovinama, primijetit ćete da su ovog proljeća popularni glomazni modeli efektnih boja i uzoraka, a ukoliko su vam dosadile klasične bijele tenisice, onda je pravo vrijeme da pokažete svoju divlju modnu stranu i počastite se statement modelom, uz koji nećete proći neprimijećeno na špici.

Top 4 modela što se ističu ove sezone

1. Pastelni tonovi

2. Neonske boje

3. Životinjski uzorak

4. Tenisice ukrašene nakitom

Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim proljetnim tenisicama, pročešljali smo trgovine i pronašli nekoliko favorita kojima zasigurno nećete pogriješiti, barem ako se nas pita. Zavirite u galeriju i pronađite novi par mezimica koje će podignuti baš svaki vaš stajling.

  • +64
Statement tenisice koje ćete poželjeti ugrabiti istog trena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije