VELIKI HIT NA TIKTOKU

Ovaj džemper uspio je postati must-have komadom sezone, a jasno je i zašto

02.11.2022 u 13:20

Bionic
Reading

U odjevne komade koji bezvremenskim izgledom odolijevaju nametnum trendovima po svemu pripadaju džemperi s prugicama. S padom temperatura ovaj odjevni komad pokazao se omiljenim odabirom ljubiteljica mode, a na potrebu za njim, uz brojne dizajnerske brendove, posljednjih godina jednako odgovaraju lanci trgovina uličnom modom

Otkako su dizajnerski brendovi poput francuskog Célinea, njujorškog Khaitea i švedskog brenda Totême lansirali skupocjene verzije džempera na prugice njihova popularnost ne prestaje rasti iz sezone u sezonu.

Ovaj klasični odjevni komad, čijoj ćemo velikoj popularnosti svjedočiti i ove, dobio je svoje pristupačne verzije zahvaljujući poznatim high street brendovima, a jednu od najpopularnijih inačica ovog odjevnog predmeta lansirao je američki Gap.

  • +2
Džemperi s prugicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na TikToku, omiljenoj društvenoj mreži pripadnika generacije Z, prugasti džemper s potpisom Gapa prikupio je preko 20, 7 milijuna predgleda, a nije teško razumjeti zašto.

Predimenzioniranog izgleda, ovaj džemper čini laskava silueta A kroja i zvonoliki rukavi, uz dodatak visokog ovratnika. Poput skupocjenih verzija, ovaj model džempera istovremeno je bezvremenski i vječan, što pridonosi njegovoj privlačnosti.  

Od 1969. Gap je poznat po svojim ležernim, visokokvalitetnim komadima klasičnog izgleda po pristupačnim cijenama. Spomenuti džemper u prodaji se nalazi u mornarski plavoj i bijeloj verziji po cijeni od 450 kuna.