STATEMENT IZGLEDA

Topli komad koji se isplati imati: Kardigani u ovom izdanju podići će i najjednostavniji stajling

14.10.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna to da i ove hladne sezone pletivo slovi za veliki trend na modnoj sceni kraseći pregršt odjevnih komada, no iz godine u godinu najomiljenijim materijalom pokazao se u formi džempera i kardigana

Ukoliko ovih dana poželite napraviti odmak od nošenja jakni za prijelazno razdoblje , a još uvijek je pretoplo za udoban džemper tijekom dana, rješenje se nalazi u kardiganu.

Standardne verzije u sivoj, crnoj ili bež boji obično prolaze ispod radara, što se ne može reći za primjerke statement u pogledu kroja, boja ili uzoraka, koji su u stanju podići i najmonotonije stajlinge.

Kombinacija statement kardigana i traperica ona je s kojom su stilske greške svedene na minimum, a navedeno je na nedavno održanom Tjednu mode u New Yorku potvrdila glumica Katie Holmes.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Statemement kardigani predimenzioniranog kroja svaki će stajling učiniti posebno uzbudljivim. Ovisno o modelu, možete ih naglasiti remenom ili kombinirati uz kroj haljine, a u odnosu na protekle sezone duge inačice ovog toplog komada sada su najpoželjnije.

  • +21
Dugi kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U aktualnoj sezoni ističu se modeli u vedroj paleti boja i retro prizvuka, no ništa manje zanimljive nisu inačice u zagasitim nijansama, kao stvorene za ljubiteljice modnog minimalizma. Brojni dizajnerski brendovi ove sezone predlažu verzije u širokoj paleti boja kako bismo se bezbrižnije nosili s jesenskim sivilom.