vrući trend

Ova boja bit će veliki jesenski hit, a obožavat ćemo je na baš svakom odjevnom komadu

27.08.2022 u 21:44

Bionic
Reading

Ružičasta, točnije boja fuksije, bit će vodeća boja u sezoni pred nama. Valentino i sve upečatljiviji 'Barbiecore' trend čine ovu nijansi velikim protagonistom upečatljivih trendova koji će u hladnijim danima po uzoru na modne piste zavladati uličnom modom

Nema sumnje, ružičasta će biti hit boja ove jeseni i zime. 'Barbiecore' trend koji se, zajedno s ostalim modnim hitovima iz ranih 2000-ih vratio na modnu scenu, poduzima još jedan korak u svojoj viralnoj ekspanziji i čini boju fuksije apsolutnim must-have trendom u mjesecima koji dolaze.

Prada, Loewe i Dolce & Gabbana neki su od brendova koji prigrlili ovaj trend. No, ružičasti trend nitko nije prisvojio tako snažno kao Valentino.

Pierpaolo Piccioli obojio je cijelu reviju u ružičasto (uključujući pozornicu) stvarajući najinspirativnije izglede sezone i predstavljajući svojevrsnu odu ovoj nijansi kao simbolu 'ljubavi, zajednice, energije i slobode'.

I to u jednakoj mjeri kao što nas je osnivač tvrtke, Valentino Garavani natjerao da govorimo o poznatoj Valentino crvenoj iz 1990-ih, automatski povezujući tu boju s prestižnim talijanskim brendom. Njegov nasljednik učinio je isto s intenzivnom bojom fuksije koja se među insajderima već počinje zvati Valentino ružičasta.

Očekivano, modnim influencerima nije trebalo puno da prigrle ovaj trend. U iščekivanju da vidimo Margot Robbie pretvorenu u Barbie, 'it' djevojke pokazuju sjajne ideje i dozu dobre inspiracije za stajlinge s ovom bojom.

Snažna nijansa ružičasto ove sezone boji sve odjevne komade, čineći čitave stajlinge u boji fuksije u velikom zvijezdom street stylea. Glamur je ugrađen i DNK ove boje pa je kao stvorena za trenutke kada želite biti sigurni da će baš svi pogledi biti okrenuti u vašem smjeru.

No, ako ga ipak želite malo 'primiriti' uvijek je dobrodošla kombinacija s trapericama, crnim modnim komadima ili vječnom bijelom majicom.

Kada je riječ o jednom komadu u ovoj trendi boji s kojim je nemoguće pogriješiti tu su haljine romantičnog kroja, posebice modeli koji dolaze s puf rukavima.

Vrlo učinkovit izbor kada je riječ o posebnim prilikama, ali i nešto ležernijim izlascima, ovisno kakve modne dodatke odaberete.