što će se nositi

Vrući modni hitovi: Ova tri modna trenda viđat ćemo posvuda u jesen 2022.

17.08.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Prije nego li se okrenemo nastupit će vrijeme promjene sezone, a s njom će doći i neki novi modni favoriti. Što će se nositi ovog rujna? Ova tri modna trenda moći će se vidjeti posvuda u jesen 2022. pa je dobro pripremiti se na vrijeme

Jesen pred nama i modni trendovi koji će vladati ove godine nude brojne nove stajling inspiracije kojima se već veselimo i koje jedva čekamo odjenuti.

Bilo da se radi o barbiecore trendu koji je trenutno sveprisutan, novim siluetama ili promjeni duljine haljina – ovogodišnja jesenska moda je raznolika i vrlo uzbudljiva. Ako želite jesen dočekati spremni, ovo su tri goruća modna trenda koja se svakako isplati uvrstiti u svoju garderobu.

  • +4
Jesenski modni trendovi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Odjevni komadi koji ističu struk

Odjevni komadi s fokusom na struk već su prošle zime objavili rat sveprisutnim predimenzioniranim krojevima, a tako će nastaviti i ove jeseni. Dizajneri se sve više odlučuju za krojeve koji su upadljivo oblikovani ili skreću pozornost na sredinu tijela drugim dizajnerskim trikovima, poput umetaka u korzetu ili integriranog pojasa. To je vidljivo kod odijela, pulovera, haljina – doslovce kod svakog odjevnog komada.

Predimenzionirani krojevi koji su nam posljednjih mjeseci tako prirasli srcu neće u potpunosti nestati s modne scene, ali će uski i oblikovani krojevi svakako ukrasti skoro svu pažnju.

Ekstra duge maksi suknje i haljine

Nakon što je posljednjih sezona povratak mini suknji i haljina dominirao kolekcijama i uličnom modmo, sada u oči upada čista suprotnost: haljine i suknje koje su toliko duge da im se porub (gotovo) vuče po podu. Savršene za hladnije dane, ispod ovih modela vrlo je lako sakriti debele tajice. I dok ćemo bilježiti povratak maksi krojeva, dolaskom hladnijih dana sve će više blijedjeti popularnost midi duljina.

Barbie core trend

Zbog sivim i tmurnim nijansama, ove sezone u potpunosti ćemo prigrliti totalno ružičasti stajling. Naime, Barbie ružičasta boja nikada nije bila tako sveprisutna, a Barbie core trend predstavlja pravu modnu jesensku groznicu. Nose se sve nijanse ružičaste, što upadljivije, to bolje, a poželjni su stajlinzi koji su u cijelosti ružičasti ili su složeni u kombinaciji s drugim nijansama iz obitelji ružičaste boje.