BEZ GREŠKE

Apsolutni must-have: Prsluk će biti daleko najpoželjniji modni komad narednih mjeseci, a ovo su najljepši modeli

17.08.2022 u 14:59

Bionic
Reading

Ove godine, prema riječima modnih stručnjaka i insajdera, prsluk dobiva uvjerljivu nominaciju za nezaobilazan dio garderobe u sezoni pred nama. Nekoć klasični odjevni predmet za muškarce ove jeseni dolazi u vrlo chic izdanju popraćenom laskavim siluetama

Nakon godišnjeg odmora slijedi povratak u ured, a to zahtijeva i određenu prilagodbu garderobe. Tu nastupaju prsluci na scenu, omogućujući slaganje sjajne kombinacije u tren oka, bez obzira što je rano ujutro. Prsluci, kao tradicionalni dio trodijelnog kompleta odijela, ove sezone se nose zasebno te se kombiniraju s vrlo opuštenim, ali i elegantnim hlačama visokog struka i širokih nogavica.

Na ulicama ovosezonskog Tjedna mode u Kopenhagenu upravo su se prsluci istaknuli kao odjevni komad broj jedan – modno osviješteni posjetitelji revija jednostavno se nisu mogli zasititi tog komada.

Ulicama glavnog grada Danske prodefilirali su različite varijante ovog sve poželjnijeg modnog komada, od modela opuštenih silueta s jednorednim kopčanjem i do prsluka u prigušenim bojama poput ljubičasto ružičaste s potpisom The Frankie Shopa i platnenog prsluka brenda Co.

Kao pojedinačan odjevni predmet prsluk se nosi kao top i kao takav dokazuje se kao savršen izbor za kraj ljeta čineći sjajnu osnovu brojnih elegantnih kombinacija. Gornji dio bez rukava nudi svu praktičnost majice sa svim sjajem jesenske garderobe. Uz tople temperature koje se nastavljaju u rujnu, vrlo je vjerojatno da ćemo prsluk sve češće viđati kao dio street style kombinacija.

Ovaj novi vrući trend dolazi u brojnim varijantama, a opcije kombiniranja su brojne. Vuneni prsluk Phillipa Lima uparen s odgovarajućim kaki hlačama predstavlja elegantan i lagan povratak u poslovnu odjeću. Po uzori na Tjedna mode u Kopenhagenu, dodajte završne detalje poput sandala s platformom ili šarene velike torbe.

Predimenzionirane siluete u kreaciji brendova kao što su The Row, Veronica Beard i Max Mara moderniji su pogled na ovaj klasičan komad.

Udvostručite traper dozu ove jeseni i uparite Chloé traper prsluk u stilu 70-ih s opuštenim plavim trapericama — imat ćete bezvremenska odjevna kombinaciju nosivu u brojnim prilikama.

Nema sumnje, prsluci su ove jeseni jedan od najpoželjnijih modnih komada koji će činiti osnovu brojnih sjajnih modnih kombinacija nosivih od jutra do večeri.

  • +20
Prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije