THYLANE BLONDEAU

Nema joj ravne: Najljepša djevojčica na svijetu proglašena najljepšim licem u 2018.

02.01.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Lijepa Thylane Blondeau, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, izrasla je u prekrasnu djevojku za koju se otimaju modne kuće i poznati kozmetički brendovi

Ova prelijepa Francuskinja koja je kao šestogodišnjakinja 2007. ponijela laskavu titulu najljepše djevojčice na svijetu i danas plijeni poglede svojom neobičnom ljepotom.

  • +9
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sedamnaestogodišnjakinja, koja iza sebe ima modne kampanje i za poznata modna imena poput Jean-Paula Gaultiera, Dolce & Gabbane, Chanela, Ralpha Laurena i Lacostea, ponovno je ponijela titulu najljepše djevojke na svijetu prema tradicionalnom izboru TC Candlera za 2018.

  • +10
Stajlinzi Thylane Blondeau u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

TC Candler organizira svoj izbor još od 1990. godine, a zanimljivo je da je njihov videoklip s najljepšim djevojkama u samo dva dana skupio više od dva milijuna pregleda.

Među najljepšima su se našle i tajvanska glumica Chou Tzu-Yu, Izraelka Yael Shelbia, američko-filipinska glumica Liza Soberano i Audreyana Michelle.

Nakon što je kao djevojčica postala modna senzacija mlada Francuskinja, kći nogometaša Patricka Blondeaua te dizajnerice i TV prezenterice Veronike Loubry, postala je 2017. zaštitno lice L'Oreala, okušala se u glumi, prošetala se filmskim festivalom u Cannesu, a lansirala je i modnu kolekciju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Morning ☁️

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

'Ovo je nevjerojatno. Hvala svima koji su glasali za mene i TC Candleru', zahvalila je Thylane na Instagramu, na kojem je prati 2,7 milijuna ljudi.