THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica na svijetu pokorila Pariz neodoljivim kombinacijama s puno stila

01.10.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Thylane Blondeau, prelijepa Francuskinja koju su mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, nastavlja svoju sjajnu modnu karijeru

Lijepa Thylane pojavila se i na pariškom tjednu mode gdje su je, naravno, fotografi, pratili u stopu.

Mlada ljepotica koju su 2011. mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, privlačila je pozornost na događanjima u povodu tjedna mode u Parizu svojim chic stilom.

  • +9
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna tinejdžerica, inače ambasadorica brenda L'Oreal Paris, pojavila se 2017. i u kampanji za Dolce & Gabbanu u društvu Zendaye i Presleyja Gerbera.

Thylane njeguje mladenački stil primjeren svojim godinama pa kad nije na modnoj pisti nosi kombinacije kakve vole i njezini vršnjaci: military hlače maskirnog uzorka, overized hoodiece, karirane košulje, kožnate hlače...

Da modu ima u malom prstu pokazala je u Parizu s nekoliko trendi stajlinga koji su joj sjajno pristajali.

  • +10
Stajlinzi Thylane u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mlada Francuskinja je tako prošetala totalno cool kombinaciju kratkog topa i hlača maskirnog uzorka, zatim efektni all black stajling te mladenački outfit u kojem se pojavila na eventu kuće Ralph Lauren.

U simpatičnom spoju marta, karirane košulje ukrašene trendi volanima i kožnim hlačama, lijepa je manekenka izgledala očaravajuće i baš poput svojih vršnjaka.

Inače, 2016. godine je ova nestvarno lijepa tinejdžerica, zauzela je peto mjesto u neovisnom izboru najljepših lica koje je proveo TC Candler and the Independent Critics. Prva četiri mjesta zauzele su Golshifteh Farahani, Nana, Liza Soberano i Jourdan Dunn.

  • +11
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se modne i kozmetičke kuće otimaju za nju, jedna od najmoćnijih tinejdžerica u svijetu mode mašta o karijeri glumice, pa je već sa 13 godina glumila u filmu 'Belle & Sebastian: The Adventure Continues'.