THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica na svijetu oduševljava odličnim modnim odabirima

01.03.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Francuskinja Thylane Blondeau, koju su mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu 2011. godine, modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama

Thylane (16) je izrasla u prekrasnu djevojku za koju se danas otimaju poznate modne kuće, a ima i ugovor s kozmetičkim gigantom L'Oréalom. Mediji je prate u stopu, pa lijepa Francuskinja, kći nogometaša Patricka Blondeaua te novinarke i dizajnerice Véronike Loubry, nije mogla proći nezapaženo u šetnji pariškim ulicama. 

Ljepotica za dnevne prigode bira ležerne sportske kombinacije pa je izgledala neodoljivo u plavom izdanju: tamnoplavoj pernatoj jakni i zanimljivoj kratkoj jakni te odgovarajućim hlačama s potpisom Diora. Ovaj casual dnevni stajling začinila je crnim gležnjačama.

Mlađahna ljepotica, koju mnogi uspoređuju s Barbarom Palvin, Laetitijom Castom i Gigi Hadid, izazvala je veliko zanimanje u Parizu pa su je zaustavljali obožavatelji s kojima se slikala i razgovarala.

Thylane se prvi put prošetala modnom pistom na reviji Jean-Paula Gaultiera u dobi od samo četiri godine, a uz mnoštvo angažmana može se pohvaliti i s dva milijuna fanova na Instagramu, koji se nazivaju thylanersima.