THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica na svijetu izazvala pomutnju

11.05.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Thylane Blondeau koju su 2011. mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, nastavila je uspješnu modnu karijeru, a njezino je pojavljivanje na filmskom festivalu u Cannesu izazvalo puno pozornosti

Sedamnaestogodišnja Francuskinja izrasla je u prelijepu tinejdžericu za koju se danas otimaju poznate modne kuće, pa je fotografi prate gdje god da se pojavi.

Thylane se pojavila na crvenom tepihu u raskošnoj, pomalo gothic, crnoj haljini bez naramenica (Alberta Ferretti) za koju je dobila samo pozitivne ocjena, a ništa manje uspješni nisu bili ni casual stajlinzi u kojima se prošetala tokom dana.

  • +10
Stajlinzi Thylane u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Baš poput drugih vršnjakinja mlada ljepotica kojoj se smiješi blistava karijera u svijetu mode, a tko zna, možda i filma, i Thylane se najbolje osjeća u praktičnim kombinacijama poput uskih traperica, oversized sweatshirta ili trendi robusnih gležnjača na vezivanje koje izgledom podsjećaju na kultne marte. Ova slatkica dnevne stajlinge najradije podiže efektnim sunčanim naočalima modernih okvira.

Inače, slatka Francuskinja, kći nogometaša Patricka Blondeaua te novinarke i dizajnerice Véronike Loubry, prvi se put prošetala modnom pistom na reviji Jean-Paula Gaultiera u dobi od samo četiri godine, a uz mnoštvo angažmana može se pohvaliti i s 2.1 milijun fanova na Ins

  • +11
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 2016. godine je ova nestvarno lijepa tinejdžerica, zauzela je peto mjesto u neovisnom izboru najljepših lica koje je proveo TC Candler and the Independent Critics. Prva četiri mjesta zauzele su Golshifteh Farahani, Nana, Liza Soberano i Jourdan Dunn.

'Njezino lice sa samo 16 godina ima gotovo savršene proporcije. Sa srcolikim oblikom lica, velikim plavim očima i punim usnama utjelovljuje idealnu ljepotu. Naša lica se mijenjaju, a tek u 20-ima se formira izgled kakav imamo kasnije', objasnila je tad Tatiana Lapa, dodajući da vjeruje kako će Thylane biti samo još ljepša.

Iako se modne i kozmetičke kuće otimaju za nju, jedna od najmoćnijih tinejdžerica u svijetu mode mašta o karijeri glumice, pa je već sa 13 godina glumila u filmu 'Belle & Sebastian: The Adventure Continues'.