JANE SEYMOUR

Može i bez botoksa: 'Žena vrač' otkrila tajnu mladolikog izgleda u šestom desetljeću života

29.03.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Kada je riječ o glumici Jane Seymour, koju gledatelji u Hrvatskoj pamte po ulozi doktorice u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač', moglo bi se reći da su za nju godine tek brojka na papiru

Nakon nedavna poziranja za Playboy u 67. godini života, prilikom gostovanja u britanskoj TV emisiji 'Loose Women' slavna Jane Seymour otkrila je tajnu zategnutog izgleda kože bez estetskih zahvata.

'Ne znam prodaje li se u Engleskoj, no krema imena Crepe Erase, čije sam zaštitno lice, najprodavanija je i najdjelotvornija krema protiv bora u Americi', izjavljuje Jane, otkrivši da je upravo navedeni beauty proizvod glavni, no ne i jedini razlog njezina mladolikog izgleda kože.

  • +21
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči javnih pojavljivanja Jane se redovito posluži netipičnim beauty trikom.

'Kada se trebam pojaviti na televiziji, ponekad znam zategnuti vrat selotejpom i nositi perike kako bih postigla mladolik izgled', otkriva glumica, dodajući da se u Hollywoodu vrši veliki pritisak na žene da održe mladolik izgled, no zbog tog se nikad nije željela podvrgnuti tretmanu botoksom, ponajprije zbog bojazni od gubljenja prirodne ekspresije lica.

'Mnogi ljudi misle da život u Hollywoodu jednostavno iziskuje estetske tretmane. Nemam ništa protiv osoba koje su se na to odlučile, pogotovo ako su savršeno obavljeni. Ja sam glumica i vjerujem da su mi potrebna usta i lice koji će se prirodno kretati. Ako je moje lice toliko zategnuto, pojedine uloge ne mogu igrati niti pravilno iskazati emocije', priznaje Jane, dodavši kako se u svojoj koži osjeća itekako ugodno.

'Svoj izgled nikad nisam uljepšavala estetskim zahvatima. Iako se često nalazim u kušnji, kad pogledam ljude koje znam i više ih ne mogu prepoznati, ideju o estetskim zahvatima potpuno odbacujem. Autentična sam i to mi je najvažnije', zaključuje glumica.