JANE SEYMOUR

'Žena vrač' u 68. godini pozirala za Playboy: 'Nikada se nisam osjećala ovako seksi'

22.02.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu glumica Jane Seymour pohvalila se novim fotografijama. Iako ima 67 godina, upravo nju je poželio slavni magazin Playboy imati na svojim stranicama, a popularna 'žena vrač' na to je pristala bez puno razmišljanja

Kada je riječ o glumici Jane Seymour, koju gledatelji u Hrvatskoj pamte po ulozi doktorice u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač', moglo bi se reći da su za nju godine tek brojka na papiru. U 68. godini života odlučila je pozirati za Playboy, a time se pohvalila na Instagramu.

'Oduševljena sam time što napokon mogu podijeliti sa svima vama nedavno snimljene fotografije u mom domu za Playboy', rekla je Jane Seymour te dodala kako je u intervjuu govorila o svojoj karijeri, obitelji, ali i tome kako se sa 67 godina osjeća bolje no ikada.

'Danas se osjećam više seksi negoli je to bilo kada sam bila mlađa. Tada sam pretpostavljala da se moram osjećati seksi, no nisam znala što je to. Kako bi moj otac rekao, danas se osjećam ugodno u svojoj koži', priznala je za Playboy glumica.

  • +21
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobitnica Emmyja otkrila je čak kako joj se često nabacuju muškarci koji su upola mlađi od nje. 'To mi jako laska. No moram reći da nemam namjeru nikome ništa dokazivati jer u većini slučajeva, u ovim godinama, za muškarce postaneš nevidljiva', rekla je Jane Seymour te dodala: 'Ljudi mi često govore da sam poput ptice feniks, no ja im kažem da nisam, već da sam imala jak utjecaj svoje majke tijekom odrastanja. Svi mi imamo izazove, a prirodni je instinkt zatvoriti sve prilaze srcu i ne dopustiti nikome da ti se približi. No moraš se otvoriti. To će te izliječiti, a tada ćeš biti poput magneta za druge.'