voli reciklirati

Melania Trump odjenula komplet star dvije godine i naglasila ga hit uzorkom ljeta

19.08.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon vikenda provedenog u Bedminsteru, američki predsjednički par Trump u Bijeloj kući sudjelovao je u svečanom potpisivanju Proklamacije o stotoj obljetnici ratifikacije 19. amandmana, koji je američkim ženama zajamčio pravo glasa na izborima

U ulozi domaćice svečanom događanju u Bijeloj kući, 50- godišnja prva dama Amerike tradicionalno je plijenila pažnju svojim pomno osmišljenim izdanjem za kojeg je ovoga puta odlučila duboko posegnuti u ormar.

Nalik damama s kraljevskog dvora, poput britanske miljenice Kate Middleton i španjolske kraljice Letizie, atraktivna Slovenka također nije imuna na recikliranje već viđenih odjevnih komada što je još jednom uspjela potvrditi uskočivši u bijeli komplet s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Michaela Korsa kojeg je posljednji put, s dodatkom šešira i bijeloga remena, imala priliku nositi u travnju 2018. godine.

Kao i za nebrojena izdanja Melanie Trump i za posljednje u nizu zaslužan je njezin dugogodišnji stilist, modni dizajner Herve Pierre, sugeriravši svojoj slavnoj klijentici nošenje bijelog kompleta Michaela Korsa s dodatkom debelog remena ukrašenog popularnim uzorkom gingham, a njega je vješto istaknula i po pitanju obuće odlučivši se za modelom omiljenih salonki s dodatkom stiletto potpetice – djelo slavnoga dizajnera obuće, Manola Blahnika.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim laskavim krojem, Korsov komplet viđen na Melaniji isticao se asimetričnim krojem blejzera i naglašenim ramenima u duhu 80-ih, a svoje novo formalno izdanje tradicionalno je naglasila blago valovitom frizurom, koja je postala njezin zaštitni znak.