MODNA RECIKLAŽA

Melania Trump iz ormara izvukla haljinu staru dvije godine i ponosno istaknula figuru

08.07.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon što su proteklog vikenda na južnom travnjaku Bijele kuće odlučili svečano obilježiti Dan nezavisnosti, američki predsjednički par Trump ovog je utorka u Bijeloj kući najavio ponovno otvaranje škola nakon početka pandemije koronavirusa u SAD-u

Kao glavna pokretačica incijative 'Be Best', čiji je cilj učenje djece važnosti društvenog, emocionalnog i fizičkog zdravlja, američka prva dama Melania Trump, koja je u travnju proslavila 50. rođendan, iz Bijele kuće obratila se javnosti u prisustvu supruga kako bi najavila ponovno otvoranje škola diljem Amerike nakon što su zatvorene usred pandemije koronavirusa.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama današnjice, atraktivna Slovenka i ovoga puta plijenila je posebnu pažnju svojim izdanjem.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Da poput brojnih poznatih dama poput britanske miljenice Kate Middleton ni sama nije imuna na ideju nošenja već viđenih odjevnih komada dokazala je nošenjem efektne crno-bijele haljine u kojoj se posljednji put imala priliku ugledati 8. srpnja 2018. godine na posljednjem angažmanu u Bijeloj kući uoči službenog posjeta Londonu.

Riječ je o modelu haljine s potpisom poznatog američkog dizajnera kubanskog podrijetla, Narcisa Rodrigueza koji se, osim laskavim krojem i dužinom do koljena, posebno ističe kombinacijom tkanina u crnoj i bijeloj boji u maniri efekta color-block.

Njezin odabir haljine, kako izvještavaju svjetski mediji, inspiriran je likom Annalise Keating kojeg u Melanijinoj omiljenoj seriji 'Kako se izvući s ubojstvom' utjelovljuje oskarom nagrađena glumica Viola Davis.

Svoje novo izdanje 50- godišnja američka prva dama odlučila je tradicionalno istaknuti crnom verzijom omiljenih salonki s dodatkom vrtoglave stiletto potpetice.