PRVA DAMA AMERIKE

Melania Trump slavi jubilarni 50. rođendan, a ovo su njezina najbolja izdanja u protekloj godini

26.04.2020 u 20:33

Bionic
Reading

Nakon što je godine 2017. postala prva dama Amerike, atraktivna Slovenka Melania Trump, koja danas slavi jubilarni 50. rođendan, plijeni pozornost svojim pomno osmišljenim odjevnim kombinacijama zbog kojih ju modni kritičari svrstavaju uz bok prvim damama besprijekornog modnog stila poput legendarne Jackie Kennedy

Melania Trump danas će ugasiti 50 svjećica na rođendanskoj torti, a kako će proslaviti ovaj veliki dan, još uvijek nije poznato. Ovoga vikenda u sklopu vlastite kampanje 'Be Best' za pomoć djeci poslala je pakete skrbi u deset saveznih država bolnicama koje se bave pandemijom koronavirusa, a koji uključuju brojne proizvode za djecu poput deka, kapa, olovaka, ruksaka, naljepnica i dječjih knjiga Dr. Seussa.

Otkako je godine 2017. preuzela funkciju prve dame Amerike od svoje prethodnice Michelle Obame, Melanijin je modni stil doživio pravu stilsku preobrazbu. Izazovne kreacije koje je nekoć obožavala nositi odbacila je u prilog elegantnim stajlinzima koji redovito laskaju njezinoj besprijekornoj figuri.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O njezinom izgledu tijekom obnašanja funkcije prve dame vjerno se brine stilist i bivši kreativni direktor brenda Carolina Herrera, Hervé Pierre.

'U našem odnosu me ne zanima samo pronaći savršenu odjeću, što većina stilista radi. Mene uzbuđuju različite reakcije ljudi na ono što ona nosi', svojedobno je izjavio u razgovoru za The New York Times dodavši kako je njihov odnos vezan isključivo za modu, ne i za politiku.

Melania jako dobro zna što joj pristaje pa svojim elegantnim izdanjima, uz sugestije dugogodišnjeg stilista, redovito izaziva divljenje modnog svijeta. U ulozi prve dame Amerike, Melania je do danas nebrojeno puta dokazala kako je velika ljubiteljica odjevnih komada s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova, a njezin zaštitni znak postale su laskave haljine A-kroja uz dodatak omiljenih salonki sa stiletto potpeticom, koje su najčešće djelo dizajnera Manola Blahnika, Jimmyja Chooa ili Christiana Louboutina.

Iako u modnom smislu voli napraviti i pokoji iskorak u casual vode, kad je riječ o make upu i frizurama, Melania ne voli previše eksperimentirati pa se drži svojih prepoznatljivih smokey eyes našminkanih očiju i nude ruža, a godinama je vjerna smeđoj boji kose prošaranim posvijetljenim pramenovima.

Najbolja izdanja Melanije Trump u 2019. godini

Veljača

  • +19
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +6
Melania Trump i supruga češkog premijera Monika Babišova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +12
Melania Trump u Biarritzu Izvor: EPA / Autor: Francois Mori / POOL
  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia
  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • +5
Melania Trump i Donald Trump na sastanku NATO članica Izvor: Profimedia / Autor: RUNE HELLESTAD / UPI / Profimedia