S POTPISOM MICHAELA KORSA

U bojama jeseni: Melania Trump ukrala svu pozornost u chic kaputu od 40 tisuća kuna

29.10.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Uz supruga Donalda, američka prva dama Melania Trump u Bijeloj kući organizirala je tradicionalno darivanje djece povodom ovogodišnje proslave Halloweena

Maskirane mališane predsjednički par dočekao je ispred posebno uređene Bijele kuće u povodu tradicionalne proslave Halloweena, a u ulozi domaćice prva dama Amerike, u modnom smislu, ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Uz sugestije svog osobnog stilista i modnog dizajnera Hervéa Pierrea, Melania Trump za navedenu svečanost odabrala je efektan model kožnog kaputa u patchwork maniri s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Michaela Korsa.

Upečatljiv kaput u bojama jeseni predstavljen je u sklopu aktualne kolekcije dizajnera inspirirane 70-im godina i kultnim njujorškim klubom Studio 54, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 40 tisuća kuna.

Kaput s dodatkom remena i potpisom Michaela Korsa, Melania je nosila u formi haljine, a tradicionalno ga je začinila brušenom, crnom verzijom omiljenih salonki za koje je zaslužan proslavljeni dizajner obuće, Manolo Blahnik.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Prošle godine atraktivna Slovenka na tradicionalnoj proslavi Halloweena u Bijeloj kući zablistala je u žuto-crnom modelu kariranog kaputa inspirianog 60-ima i s potpisom jednog od najpopularnijih brendova današnjice, talijanske modne kuće Bottega Veneta.