ELEGANCIJA NA DJELU

Melania Trump odmjerila modne snage s atraktivnom suprugom češkog premijera

08.03.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon dvodnevne turneje Amerikom na kojoj je promovirala vlastitu inicijativu 'Be Best', prva dama Amerike Melania Trump uz supruga Donalda u Bijeloj kući ugostila je češkog premijera Andreja Babiša koji je u Washington stigao u društvu 20 godina mlađe supruge i dizajnerice interijera, Monike Babišove

U ulozi domaćice u Bijeloj kući Melania Trump uvažene goste dočekala je efektnom izdanju kojim je dominirala zelena kaput-haljina od kože s detaljem dvorednog kopčanja i remena sa srebrnom kopčom koji je naglasio njezinu skladnu figuru.

Riječ je o kreaciji jedne od najpoznatijih britanskih trendseterica Alexe Chung čiji se istoimeni brend na modnoj sceni nalazi od 2016. godine. Odjevne komade s potpisom Alexe Chung Melania do sada nije imala priliku nositi, a odabrani kaput upečatljive zelene boje još uvijek se nalazi u prodaji po cijeni od 8200 kuna.

Kao što je obično slučaj s Melanijinim formalnim izdanjima, najnovije je i ovaj put kompletirala omiljenim modelom stiletto cipela u bež varijanti brušene kože s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

  • +6
Melania Trump i supruga češkog premijera Monika Babišova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američke domaćine supruga drugog najbogatijeg čovjeka u Češkoj potrudila se impresionirati podjednako zanimljivim izdanjem koji je uključivao bijelu haljinu laskava kroja nošenu ispod efektnog kaputa od ružičasto-plavog tvida s detaljima poput roza krzna na rukavima, dvorednog kopčanja i remena nalik sigurnosnom.

Da dijeli podjednak smisao za modu poput prve dame Amerike kada je riječ o obući, lijepa Čehinja dokazala je odabirom stiletto cipela lakirana sjaja koje su nijansom nude u potpunosti odgovarale odabiru ručne torbice.

O sastanku u Bijeloj kući obje dame obavijestile su javnost na društvenim mrežama ne skrivajući zadovoljstvo ponovnim susretom na kojemu su, kako same kažu, diskutirale o dobrobiti djece, žena i humanitarnim pothvatima.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju