ZVIJEZDA U JAPANU

Melania Trump ovim je stajlinzima potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama

28.05.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Američki predsjednički par Melania i Donald Trump završio je svoj službeni posjet Japanu, koji je posljednjeg dana turneje u večernjim satima uključivao svečanu večeru u carskoj palači u Tokiju te u jutarnjim posjet američkom nosaču zrakoplova USS Wasp, u sklopu obilježavanja praznika Dana sjećanja prije odlaska u Washington

Nakon dnevnog druženja u carskoj palači Kokyo s japanskim carem Naruhitom, caricom Masako, prijestolonasljednikom Fumihitom i princezom Kiko, Trumpovi su u večernjim satima nazočili svečanoj večeri u palači u društvu japanskog premijera Shinza Abea i supruge Akie.

Navedenim povodom prva dama Melania Trump uspjela se istaknuti u svečanoj kaftan haljini blijedoružičaste boje.

Spomenuta kreacija s upečatljivim plaštem i decentnim, srebrnim detaljima izvezenih listova djelo je luksuznog francuskog atelijera J.Mendel i u prodaji se donedavno nalazila po cijeni nešto manjoj od 30 tisuća kuna.

Efektnu haljinu s potpisom J. Mendel, Melania je kompletirala srebrnom inačicom omiljenih stiletto cipela, a modnu dominaciju u Japanu idućeg je dana zacementirala pojavom na američkom nosaču zrakoplova USS Wasp.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U pratnji supruga, japanskog premijera i prve dame Akie Abe, Melania je odlučila obilježiti američki praznik Dana sjećanja, kojim se tradicionalno odaje počast vojnicima poginulima za zemlju. Posljednje izdanje viđeno u Japanu prije odlaska u SAD kreirala je bijelom haljinom koja je suptilno izvirivala ispod efektnog modela žuto-bijelog balonera s cvjetnim uzorkom.

Za navedeni model jakne, koji je nosila uz dodatak bijelog remena, zaslužan je poznati belgijski dizajner Dries Van Noten, a formalno izdanje i ovaj je put upotpunila omiljenim stiletto cipelama u neonski žutoj boji te s potpisom slavnog Christiana Louboutina.

Melanijin osobni stilist, francusko-američki dizajner Herve Pierre i ovoga puta zaslužan je za svako viđeno izdanje svoje slavne klijentice na kratkoj japanskoj turneji.

'Ona zbilja jako dobro poznaje modu. Radila je kao model i u dizajnerskom studiju. Odlično je upućena u proces kreiranja, ali i izradu', svojedobno je izjavio Pierre koji je modni zanat pekao u ulozi kreativnog direktora brenda Carolina Herrera punih 14 godina.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju