MODNA PARADA

Melania Trump pokazala bezvremenske haljine; jednu ljepšu od druge

26.08.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Službena putovanja Melanije Trump pravi su praznik za oči, a modna parada atraktivne Slovenke započela je i ovoga puta, odmah po izlasku iz Bijele kuće i nastavila se u francuskom Biarritzu, mondenom ljetovalištu na obali Atlantika, u kojem su se okupili čelnici sedam najrazvijenijih zemalja svijeta, skupine G7

Američka prva dama pokazala je, po tko zna koji put, raskoš svog ormara. U Biarritzu je prošetala nekoliko odličnih haljina, bezvremenskog kroja, od kojih se teško odlučiti koja je ljepša.

Vitka Slovenka rijetko kada modno griješi, a za posjet Francuskoj odabrala je ženstvene haljine koje odišu elegancijom i profinjenošću, a u kojima se nije teško zamisliti. Riječ je o nosivim komadima, klasičnih krojeva, koji laskaju figuri i pristaju gotovo svakoj građi.

  • +12
Melania Trump u Biarritzu Izvor: EPA / Autor: Francois Mori / POOL

Haljinu A kroja s potpisom modne kuće Alaia, s pripijenim gornjim dijelom i valovitim obrubima, te donjim dijelom kojeg krase tamno plavi detalji, kombinirala je uz bijele stiletto štikle s potpisom Christiana Louboutina.

Svjetski čelnici uživali su u društvu svojih supruga u nedjelju na svečanoj večeri, za koju je atraktivna Slovenka odabrala elegantnu crvenu haljinu midi dužine i bez rukava. Naizgled jednostavnu haljinu krasi zanimljiv detalj: diskretan volan sa strane na donjem dijelu, koji stvara starteški raspoređene nabore na predjelu trbuha i struka i tako prikriva eventualne nedostatke na figuri. Haljina nosi potpis britanske modne kuće Alexander McQueen, a stajling je prv adama upotpunila metalik crvenim štiklama, dok je kosu kao i obično, držala raspuštenu.

Ranije tijekom dana za posjet obližnjem selu Esplette, odabrala je bijelu pamučnu haljinu midi dužine, bez rukava i stegnutu remenom u istoj boji, a koju potpisuje sad već bivši dizajner modne kuće Calvin Klein Raf Simons. Riječ je o haljini iz kolekcije stare dvije sezone, a stajling je upotpunila bijelim balerinkama s prepoznatljivim crvenim potplatom i bijelom Hermes Birkin torbom.

Samo dan ranije Melania Trump pozirala je s francuskim predsjedničkim parom u laskavoj ,Guccijevoj svilenoj haljini, u neutralnoj bež nijansi, s nekoliko nabora na gornjem i donjem dijelu, dok je jedini ukras bio srebrni lanac na predjelu struka. Uz nju je nosila srebrne štikle s potpisom omiljenog brenda Christian Loboutin.