dama u bijelom

Kiša uništila besprijekorno izdanje Melanije Trump: Njezina haljina postala vruća tema na društvenim mrežama

05.07.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Svečanom ceremonijom 'Salute to America' održanom ispred Lincolnovog memorijala u Washingtonu, američki predsjednički par Trump proslavio je Dan nezavisnosti koji se u SAD-u tradicionalno obilježava 4. srpnja

Na svečanom obilježavanju Dana nezavisnosti, prva dama Amerike Melania Trump prkosila je kiši u još jednom besprijekornom izdanju kojeg je osmislio njezin službeni stilist i modni dizajner Herve Pierre.

Mnoštvo okupljeno ispred Lincolnovog memorijala u Washingtonu, Melania je u društvu supruga pozdravila u efektnom modelu bijele haljine s prugicama u duginim bojama. Ova laskava kreacija popularne dužine midi također se isticala detaljem čvora na ramenu i asimetričnim krojem ovratnika, a potpisuje ju slavna venezuelanska dizajnerica Carolina Herrera.

Upečatljiv odabir haljine, koja se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo 20 tisuća kuna, Melania je začinila omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice – djelo njezina omiljenog dizajnera obuće, Christiana Louboutina.

Takozvani So Kate model za kojeg se ovoga puta odlučila Melania ističe se intenzivnom bojom fuksije i lakiranim finišem.

Ovogodišnje obilježavanje Dana nezavisnosti u Washingtonu ostat će upamćeno i po kiši koja je, osim uništavanja pomno isfenirane frizure, prvoj dami uspjela promočiti skupocjenu haljinu, pritom otkrivši kako ispod nje ne nosi grudnjak.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vidjevši fotografije mokre Melanije na svečanoj ceremoniji, javnosti na društvenim mrežama nije dugo trebalo da osude njezin odabir bijele haljine, kao i činjenicu da ispod nje nije nosila grudnjak.

Njezino izdanje brojni su proglasili neprikladnim i nimalo damskim.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju