UVIJEK BESPRIJEKORNA

Ne štedi na odjeći: Melania Trump za susret s kraljicom odabrala žutu pelerinu od 37.000 kuna

04.12.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Melania Trump pridružila se predsjedniku Donaldu Trumpu na sastanku čelnika članica NATO-a u Buckinghamskoj palači povodom proslave 70. obljetnice savezništva. Predsjednički par ugostila je u svom domu kraljica Elizabeta II, a za svečanu večeru prva dama Amerike odabrala je vrlo elegantan, ali i skupocjen stajling zahvaljujući kojem se našla u centru pažnje

Američka prva dama Melania Trump poprilično je ustrajna u svom stilu odijevanja. Lijepa Slovenka, čiji stil najbolje možemo opisati kao damsku eleganciju, rado troši novac na kvalitetne kapute i cipele, što je dokazala i ovog puta.

Na prijemu u Buckinghamskoj palači kod britanske kraljice, kojem su prisustvovali i vojvotkinja Kate Middleton te princ Charles sa suprugom Camillom, Melania je zablistala u statement izdanju zahvaljujući kojem je i ovog puta bila u prvom planu.

Umjesto klasično krojenog kaputa na vezanje ili s dodatkom remena u struku, koji su vremenom postali Melanijin zaštitni znak, 49-godišnja prva dama odlučila se za vrlo efektnu i pomalo dramatičnu pelerinu u jarkožutoj boji s potpisom etablirane modne kuće Valentino.

  • +5
Melania Trump i Donald Trump na sastanku NATO-a Izvor: Profimedia / Autor: RUNE HELLESTAD / UPI / Profimedia

Na upečatljivu pelerinu, koja ove sezone slovi za apsolutni hit sezone, lijepa Slovenka potrošila je vrtoglavih 37.000 kuna, koliko iznosi originalna cijena ovog dizajnerskog komada.

Izuzev Valentina, pelerine su na Tjednu mode u sklopu svojih kolekcija za jesen/zimu predstavili brojni brendovi, uključujući modne kuće Celine i Miu Miu, stoga nema sumnje da američka prva dama religiozno prati zbivanja na modnoj sceni te u svakom trenutku zna što će postati trend, a što odlazi u zaborav.

Elegantnu pelerinu Melania je uskladila s tankom vestom boje ciklame i štiklama u istoj nijansi s prepoznatljivim crvenim potplatom, koje potpisuje Christian Louboutin, inače omiljeni dizajner prve dame.