U CENTRU PAŽNJE

Plijenila poglede: Melania Trump oduševila šik haljinom koja pristaje svima

19.02.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump otputovali su na Floridu kako bi se obratili članovima venecuelanske zajednice u Centru za konvenciju Ocean Bank u Miamiju. Kao i obično, njezin stajling plijenio je poglede, ovoga puta zahvaljujući šik haljini

Prva dama Melania Trump zaradila je gromoglasni aplauz u u Centru za konvenciju Ocean Bank u Miamiju nakon svog obraćanja tisućama venecuelanskih Amerikanaca, a osim njezina motivirajućeg govora, u prvom planu bio je njezin stajling.

48-godišnja prva dama slovenskih korijena osvanula je u elegantnoj i ženstvenoj midi haljini efektnog printa. Efektni plisirani detalj na haljini krije sitni crno-bijeli uzorak, dok je ostatak haljine prekriven printom lišća, a riječ je o haljini s potpisom urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst, koja se proslavila svojim efektnim torbama originalnog dizajna.

  • +19
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skupocjena haljina, koja se u trgovinama prodaje po cijeni od oko 16,400 kuna, lijepoj Slovenki stoji kao salivena te je potpuna suprotnost haljinama koje smo navikli viđati na njoj. Iako je Melanijin stil daleko od dosadnog, prva dama se u posljednje vrijeme sve češće igra s bojama i efektnim printevima, pa je tako nedavno dvaput zaredom zablistala u ružičastom od glave do pete, koju ranije gotovo da nije nosila.

Cjelokupan stajling Melania je upotpunila tek bordo štiklama zmijskog uzorka, a za povratak u Bijelu kuću prva dama se nije presvukla u drugi stajling, kao što inače uvijek radi, već se ogrnula dugačkim sivim kaputom.

Predsjedničkom paru se na putovanju pridružio i sin Barron koji će za mjesec dana proslaviti svoj 13. rođendan. Barron je, baš poput oca, za ovu prigodu nosio crno odijelo i bijelu košulju, a iako je tek postao tinejdžer, Trumpov najmlađi nasljednik visinom je već prešišao dugonogu majku koja se može pohvaliti manekenskom visinom od 180 centimetara.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN