MODNI OKRŠAJ

Leonarda Boban bezličan stajling uništila cipelama, a Vanja Modrić oduševila elegancijom

24.09.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Sinoć je u poznatoj opernoj dvorani Teatro alla Scala u Milanu održana FIFA-ina dodjela nagrada kojoj su prisustvovale brojne nogometne zvijezde i njihove obitelji, uključujući legendarnog hrvatskog kapetana Zvonimira Bobana i našeg najuspješnijeg veznjaka Luku Modrića, a koji su na svečanu ceremoniju stigli u društvu svojih supruga i djece. Dok nas je Leonarda Boban pomalo zbunila svojim stajlingom, koji nimalo ne priliči ovako glamuroznoj zabavi, Vanja Modrić je odradila odličan zadatak

Zvonimir Boban odnedavno se vratio u Milano te svom klubu Milanu pokušava pomoći da se vrati na stare staze slave, a na dodjeli nogometnih nagrada u Teatro alla Scala pojavio se sa suprugom Leonardom te kćerima i sinom. Legenda hrvatskog nogometa odabrao je klasično crno odijelo i bijelu košulju, dok se njegova supruga Leonarda odlučila za vrlo sličan, ali nažalost potpuno promašen stajling.

FIFA-ina dodjela nagrada događanje je na kojem je elegantni dress code pravilo, a ne iznimka, no stajling koji je odabrala modna dizajnerica i bivši model primjereniji je za šetnju špicom ili odlazak u kino, nego za ovako glamurozno i svjetski popraćeno sportsko događanje.

Vrećaste crne hlače s dodatkom lanaca i bijelu košulju Leonarda je začinila potpuno suvišnim kratkim sakoom od baršuna, a stajling je zaokružila crnom beretkom i visećim naušnicama. Završni rezultat je vizualno nabacan i suviše ležeran stajling, no glavni krivac zbog kojeg je Leonardin podizao obrve omražene su čizme s četvrtastim vrhom.

Znamo da je riječ o trendu koji nam ove jeseni nameću modni dizajneri, no vjerujem da će se mnogi složiti s nama kada kažemo da katkad nešto ne izgleda dobro samo zato što je trend.

Za razliku od Leonarde, Vanja Modrić oduševila je elegancijom, odabravši vrlo jednostavno, a efektno crno odijelo. Hlače mrkva kroja i sako sa satenskim ovratnikom koji se kopča na jednoj strani lijepoj supruzi Luke Modrića pristajali su kao saliveni.

Bez previše kompliciranja, stajling je začinila klasičnim crnim štiklama i crnom torbicom s ručkom s potpisom modne kuće Dior. Vanja je i ovog puta u Milano povela svoju frizerku i vizažista, a koji su se pobrinuli za to da zablista punim sjajem.